طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ مرغ
شاید بتوان گفت سوپ ها، منعطف ترین دستور تهیه را در بین غذاها دارند و این یعنی شما می توانید به شکلی خلاقانه هر بار طعم جدیدی بیافرینید. یکی از انواع محبوب سوپ ،سوپ مرغ زعفرانی است که می توان آن را قهرمان سلامتی دانست. در روزهای سرد زمستانی و یا وقتی که سرما خورده ایم، این سوپ خوشمزه به نجات ما می آید. سوپ مرغ زعفرانی به شکل عجیبی مناسب ذائقه ی ایرانی است و می توانید آن را با خیال راحت، برای راضی کردن هر سلیقه ای درست کنید. چه به عنوان یک شام سبک و چه پیش غذا، این سوپ خوشمزه همیشه شما را سربلند می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قرص مرغ | ۱ عدد |
جعفری تازه | ۴ قاشق غذا خوری |
آب مرغ | ۲ لیوان |
نخود فرنگی پخته | ۱ فنجان |
هویج | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
زردچوبه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ مرغ
مرحله اول
برای تهیه سوپ مرغ ابتدا پیاز را خوب شسته و بعد آن را به شکل یک اندازه خلالی کنید. به طور کلی در تمامی سوپ هایی که در دستور آن پیاز خرد شده باشد، می توانید به جای آنکه آن را خام به سوپ اضافه کنید کمی ابتدا تفت بدهید.
مرحله دوم
خانم های کارمند و کسانی که می خواهند خیلی سریع و فوری سوپ مرغ خوشمزه ای درست کنند می توانند یک قاشق پیاز سرخ کرده به مخلوط آب و انواع سبزیجات استفاده کنند و از نتیجه کار شگفت زده شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پیازهای خرد شده را در قابلمه کمی تفت می دهیم. نیازی به استفاده از روغن سرخ کردنی نیست و بهتر است با کره و یا روغن پخت و پز آن را تفت دهید. در انتها کمی زردچوبه اضافه کرده و نصف پیازها را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
هویج را با دقت شسته و حتما با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس بر روی تخته آشپزخانه، آن را به ابعاد یک اندازه خرد کنید. می توانید هویچ را خلالی و یا نگینی خرد کنید اما بهتر است خیلی ریز نباشد. در این دستور باید سبزیجات مشخص باشند.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج ها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. به هیچ وجه نمک اضافه نکنید. حالا کمی آب به قابلمه اضافه کرده و سیب زمینی های نگینی خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
دقت داشته باشید که حتما از آب جوش استفاده کنید و همین طور سیب زمینی ها را بعد از خرد کردن آب بکشید تا نشاسته اضافی آن خارج شود و سوپ شما را کدر نکند. باید اجازه دهیم تا با حرارت متوسط هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه ای با هم بپزند.
مرحله هفتم
آب مرغ و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا کمی با مواد بجوشد.بهتر است از آب مرغ تازه استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید رب گوجه فرنگی را از این دستور حذف کنید. در این مرحله کمی از سوپ بچشید.
مرحله هشتم
اگر مطابق دستور پیش رفته باشید نباید سوپ شما شور شده باشد. می توانید در صورت تمایل یک قرص مرغ و مقداری مرغ پخته شده هم به سوپ اضافه کنید. این کار باعث خوش طعم تر شدن و قوام بیشتر سوپ می شود.
مرحله نهم
به طور کلی در اکثر غذاهایی که از قرص مرغ استفاده می شود باید نمک را کم اضافه کرد چون قرص مرغ حاوی نمک است. یک فنجان نخود فرنگی پخته را به سوپ اضافه کنید. به آرامی سوپ را هم زده و به آن باقی پیاز داغ را اضافه می کنیم.
مرحله دهم
اگر از نخود فرنگی های کنسروی استفاده می کنید، حتما آن ها را آب بکشید تا نمک اضافی آن خارج شود و باعث شور شدن سوپ نشود. می توانید در این مرحله جعفری های تازه را که کاملا ریز خرد کرده اید به سوپ اضافه کنید.
مرحله یازدهم
در آخر برای خوش طعم تر شدن چند قاشق زعفران دم کرده به سوپ اضافه کرده و زیرش را خاموش کنید. سوپ شما آماده است. نوش جان! بهتر است این سوپ را پوره نکنید و به همین شکل استفاده کنید. طبق این دستور باید سبزیجات کاملا مشخص باشند.
- منبع :
- sourikalhor