طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه رستورانی به روش ترکیه ای
طرز تهیه سالاد میوه خوشمزه و شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد میوه برای تهیه سالاد میوه خوشمزه، ابتدا سس را با خامه صبحانه، عسل و آب پرتقال تهیه کنید و در …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه ته چین عدس خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ته چین عدس ته چین عدس پلو نوعی غذای متفاوت و خوشمزه با طعم بی نظیر است که طرفداران زیادی دارد …
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با دستورهای زیادی تهیه می شود. سوپ گوجه فرنگی از سوپ هایی می باشد که شاید در میان ایرانیان کمتر شناخته شده باشدف اما جالب است بدانید این سوپ در اروپا یکی از محبوب ترین سوپ های رستورانی محسوب می شود و به همین دلیل دستورهای پخت فراوانی برایش ابداع شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
سیر | ۲ حبه |
آب | ۵ پیمانه |
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گوجه فرنگی های را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سیرها را پس از پوست گرفتن، خرد می کنیم و در میان گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا گوجه فرنگی ها کبابی شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و شیشه ای شود، سپس سیرهای کبابی را به همراه گوجه ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ و مخلوط شوند. در ادامه نمک را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب با سرعت بیشتری به نقطه جوش برسد.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید اجازه می دهیم سوپ به خوبی بجوشد و غلیظ شود. هر زمانی سوپ به غلظت مورد نظرمان رسید با گوشتکوب برقی سوپ را پوره می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه سوپ را به صورت داغ سرو می کنیم.
- منبع :
- img from foot_oo_faan