طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز را می توانید با مرغ یا گوشت تهیه کنید. ما در این دستور از گوشت …

طرز تهیه کاچی خوشمزه با شیر برای تقویت بدن خانم ها

طرز تهیه کاچی خوشمزه با شیر برای تقویت بدن خانم ها

طرز تهیه کاچی کاچی یکی از غذاهای کمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده …

آموزش دستور پخت جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و نرم در خانه

آموزش دستور پخت جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و نرم در خانه

طرز تهیه جوجه کباب امروز با آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی خوشمزه با رنگ و طعم عالی در خدمت شما عزیزان هستیم، …

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و هویج رژیمی رستورانی ترکیه ای با ورمیشل با برنج با خامه ای

سوپ گوجه فرنگی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با دستورهای زیادی تهیه می شود. سوپ گوجه فرنگی از سوپ هایی می باشد که شاید در میان ایرانیان کمتر شناخته شده باشدف اما جالب است بدانید این سوپ در اروپا یکی از محبوب ترین سوپ های رستورانی محسوب می شود و به همین دلیل دستورهای پخت فراوانی برایش ابداع شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوجه فرنگی۶ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
سیر۲ حبه
آب۵ پیمانه
کره۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل رژیمی با جو پرک گوجه فرنگی و کرفس با شیر با رب گوجه

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه سوپ گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گوجه فرنگی های را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سیرها را پس از پوست گرفتن، خرد می کنیم و در میان گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا گوجه فرنگی ها کبابی شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و شیشه ای شود، سپس سیرهای کبابی را به همراه گوجه ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ و مخلوط شوند. در ادامه نمک را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب با سرعت بیشتری به نقطه جوش برسد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید اجازه می دهیم سوپ به خوبی بجوشد و غلیظ شود. هر زمانی سوپ به غلظت مورد نظرمان رسید با گوشتکوب برقی سوپ را پوره می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه سوپ را به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.