طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات سوخاری مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات سوخاری مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات بورک مرغ و سبزیجات یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های …

طرز تهیه کلم پلو شیرازی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلم پلو شیرازی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلم پلو کلم پلو از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور چوب شور از خوراکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه گشنیز پلو

طرز تهیه گشنیز پلو ساده گشنیز برای چی خوبه طرز تهیه کته گشنیز گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

گشنیز پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گشنیز پلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
گشنیز تازه۲۰۰ گرم
آرد نخودچی یا پودر سوخاری۱٫۵ قاشق غذاخوری
برنج۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه گشنیز پلو

مرحله اول

برای تهیه گشنیز پلو خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و آرد نخودچی درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مقداری فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر سیر به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه از مواد گوشتی به اندازه یک گردو جدا کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله سوم

حالا گوشت های قلقلی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال و به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا استراحت کنند. در این فاصله گشنیز را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقدار روغن مایع درون تابه ریخته و گوشت های قلقلی را به تابه می‌ افزاییم، سپس تفت می دهیم تا سرخ شوند. حالا مقداری زردچوبه و زعفران به تابه اضافه کرده و بلافاصله سبزی خرد شده را می‌ افزاییم.

مرحله پنجم

حالا مواد میانی را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری فلفل سیاه و نمک به تابه می افزاییم و پس از کمی تفت دادن تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس برنج را شسته و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این مدت زمانی که اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت پخت اولیه آن صورت گرفته، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. حالا مقداری روغن درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم و یک لایه برنج درون قابلمه می ریزیم، سپس مقداری از مواد میانی را به صورت پخش روی برنج می ریزیم و این مراحل را به ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.

مرحله نهم

حالا روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.