طرز تهیه نان نارگیلی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه نان نارگیلی
نان نارگیلی یکی از انواع نان های خوشمزه و لذیذ است که به دلیل وجود نارگیل درون رسپی آن طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر نان | |
شیر ولرم | ¾ پیمانه |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق چایخوری |
آرد قنادی | ۳ پیمانه |
شیر خشک قنادی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | ۵۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم برای فیلینگ | |
پودر نارگیل | ½ پیمانه |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
اسانس وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه نان نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار خمیر مایه را به همراه شیر ولرم و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس روی آنرا با یک درپوش می پوشانیم تا خمیر مایه به مدت ۵ دقیقه استراحت کند و به عمل بیاید.
مرحله دوم
در ادامه آرد قنادی را به همراه شیر خشک درون الک ریخته، سپس درون کاسه همزن الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ را به همراه کره ذوب شده و نمک به کاسه اضافه کرده و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد درون کاسه را با همزن خمیر به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. پس از گذشت این زمان خمیر را چانه می گیریم، سپس درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون یا درپوش می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. حالا به سراغ درست کردن مواد فیلینگ می رویم.
مرحله پنجم
برای این منظور پودر نارگیل را به همراه شکر، کره ذوب شده، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا مواد فیلینگ را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا مجددا ورز می دهیم تا پف اضافی اش گرفته شود، سپس آنرا به ۸ چانه مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله هفتم
حالا روی سطح کار را آرد پاشی کرده و چانه ها را روی آن قرار می دهیم، سپس با کمک وردنه چانه ها را به صورت مستطیلی باز می کنیم. در ادامه یک طرف خمیر مقداری از مواد فیلینگ ریخته و کاملا پخش می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله قسمت خالی خمیر را روی مواد فیلینگ گذاشته و می پوشانیم، سپس با کاتر ۳ برش عمودی روی خمیر ایجاد می کنیم و دو طرف خمیر را به صورت مخالف نسبت به هم می پیچانیم و خمیر را گره می زنیم.
مرحله نهم
در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم. حالا روی خمیرها را با کیسه فریزر چرب شده پوشانده و اجازه می دهیم خمیرها برای بار دوم به مدت ۱ ساعت استراحت کنند.
مرحله دهم
حالا ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کرده و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
در ادامه اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۵ دقیقه گریل شوند تا روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مدل میکاپ و شینیون باز جدید خلیجی و اروپایی برای همه سلیقه ها
- ایدههای جذاب برای کت زنانه مجلسی کارشده؛ چگونه شیک و مدرن باشیم؟
- ۱۵ ایده متفاوت کت پائیزی تو کرکی سبک؛ انتخابی عالی برای هوای پاییزی
- ۱۵ طرح کیف رافیا زنانه شیک که هر خانمی باید داشته باشه؛ شیک و کاربردی
- دیزاین جذاب و خاص سالاد؛ ۱۵ ایده ساده برای سالادهای رنگارنگ
- منبع :
- passionate_cooking