طرز تهیه قیمه ریزه

طرز تهیه قیمه ریزه با لپه طرز تهیه قیمه ریزه برنجی طرز تهیه قیمه ریزه بادمجان طرز تهیه قیمه ریزه خمینی شهر طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی طرز تهیه قیمه ریزه مجلسی طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی طرز تهیه قیمه ریزه کاشان

قیمه ریزه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ریزه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
نعنا خشک۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی۳ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
جو پرک۱ پیمانه
لیمو ترش تازه۱ عدد
فلفل سبز و قرمز۲ عدد
سیر۵ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه قیمه ریزه

مرحله اول

برای تهیه قیمه ریزه خوشمزه در ابتدایی کار گوشت چرخ کرده را به همراه ۱ عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعنا خشک درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا از مخلوط گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به صورت قلقلی قلقلی فرم می دهیم. حالا گوشت های قلقلی را درون یک کاسه گذاشته و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند.

مرحله سوم

حالا پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله چهارم

در ادامه سیر را به همراه فلفل قرمز و سبز به صورت نگینی ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. زمانی که پیاز شیشه ای شد، مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

حالا فلفل های خرد شده را به همراه سیر و مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه سیب زمینی های خرد شده را به همراه جو پرک به قابلمه می اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی کاملا از بین برود.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه به مقداری که روی سطح مواد را بپوشاند به قابلمه آب می افزاییم.

مرحله هشتم

حالا درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم مواد کاملا پخته و نرم شوند، سپس گاهی خورش را هم زده تا جو پرک ته نزند. در این فاصله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قلقلی ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله نهم

در ادامه گوشت های قلقلی را بدون روغن درون تابه گذاشته و درب تابه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم گوشت ها کاملاً سرخ و مغز پخت شوند. زمانی که مواد پخته شدند گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم خورش بجوشد تا کاملا پخته و جا بیفتد. زمانی که خورش تا افتاد آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده و پس از ۱ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.