طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی به روش اراکی مرحله به مرحله
طرز تهیه کباب ته تالی
کباب ته تالی یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده شهر اراک است که توسط نانواها ابداع شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ته تالی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب ته تالی
مرحله اول
برای تهیه کباب ته تالی خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست ۱ عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.
مرحله دوم
حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود. در ادامه پیاز را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری از مواد گوشتی بر می داریم، سپس به صورت گرد یا بیضی شکل فرم می دهیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی ظرف حاوی مواد گوشت چرخ کرده را با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت کنند. در ادامه پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه کباب ها را از یخچال خارج می کنیم و به ترتیب درون تابه قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس روی هر تکه گوشت یک حلقه سیب زمینی قرار می دهیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی حلقه های سیب زمینی یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را با مقداری آب جوش مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله هشتم
حالا مخلوط سس گوجه فرنگی را روی کباب ها می ریزیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کباب ته تالی به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود و سس گوجه فرنگی به طور کامل غلیظ شود.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس کباب را به همراه گوجه فرنگی و سیب زمینی درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه کباب ته تالی را به همراه نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- 15 مدل ست دورس و شلوار مردانه؛ انتخابی عالی برای استایلهای کژوال
- هر چیزی که باید در مورد حلقه شیک نامزدی بدونی، از انتخاب تا خرید!
- قمقمه فانتزی جدید؛ ۱۵ مدل خلاقانه و مد روز که باید در کیف شما باشد
- ساعت دیواری رزینی؛ ۱۵ ایده جذاب برای داشتن ساعتهایی با طراحی متفاوت
- گوشواره کیوت فانتزی؛ ۱۵ مدل بامزه و خاص برای داشتن یه استایل متفاوت و دلبرونه
- سرویس ابزار آشپزخانه شیک؛ ۱۵ مدل جدید برای تغییر دکور و راحتی بیشتر در آشپزی
- منبع :
- afsaneharyan