طرز تهیه حلوای آرد نخودچی خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای آرد نخودچی خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای آرد نخودچی حلوا آرد نخودچی یکی از انواع حلوهای خوشرنگ و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه خورش مرغ در فر مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ در فر مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ در فر خورش مرغ در فر یکی از انواع غذاهای سالم و رژیمی است که معمولا با زرشک پلو …

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

طرز تهیه کباب تابه ای در فر , دستور پخت کباب تابه ای در فر

کباب تابه ای در فر یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای در فر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
 نمک، فلفل سیاه و پاپریکا۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
سس خردلبه مقدار کافی
سماقبه مقدار کافی
گوجه فرنگیبه مقدار کافی
کرهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای در فر خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز رنده شده را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پیاز را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، آرد سوخاری و سس خردل به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس به مواد کباب اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه روی کاسه حاوی مواد کباب را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم مواد کباب به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه فر را روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به مدت ۱۵ دقیقه به طور کامل گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از استراحت، مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و کف آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه کباب را درون آن می ریزیم و پخش می کنیم.

مرحله ششم

حالا مقداری سماق به صورت پخش روی گوشت می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به ۲ قسمت یکسان تقسیم می کنیم، سپس روی مایه کباب قرار می دهیم و روی آن را با فویل آلومینیومی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی فویل آلومینیوم را چند سوراخ ریز ایجاد می کنیم و طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه درجه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کباب به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.

مرحله هشتم

در نهایت ۱۵ دقیقه آخر پخت کره آب شده را به همراه زعفران دم کرده مخلوط می کنیم، سپس فویل را بر می داریم و با برس روی کباب می مالیم. پس از گذشت این زمان کباب را از فر خارج می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.