طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هزاری ماهی هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود …

طرز تهیه شامی کباب لرستان خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی کباب لرستان خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی کباب لرستان شامی کباب لرستان یکی از انواع غذاهای سنتی کشورمان است که اصالت آن متعلق به شهر خرم آباد …

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه خورش ریواس تصویری طرز تهیه خورش ریواس با مرغ خورش ریواس با لپه طرز تهیه خورش ریواس خانم گلاور خورش ریواس شیرین خورش ریواس به خانه برمیگردیم خورش ریواس با سبزی قورمه

خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی شبیه به خورش کرفس دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ریواس تازه۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
جعفری۲۰۰ گرم
نعناع۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش ریواس

مرحله اول

برای تهیه خورش ریواس مجلسی ابتدا گوشت را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب هایی در اندازه های ۲ سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود، سپس پیازهای خردشده را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، کمی زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا پیاز را تفت می دهیم، سپس گوشت های خرد شده را به قابلمه می افزاییم. حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت کمی سرخ شد، مواد را کنار قابلمه جمع می کنیم و وسط قابلمه را خالی می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا رب را با دیگر مواد مخلوط می کنیم و ۷ الی ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم، سپس در قابلمه را می گذاریم. اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

مرحله ششم

در این مرحله نعناع و جعفری را پاک می کنیم و می شوییم، سپس داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود، بعد داخل خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و سبزیهای خرد شده را داخل تابه اضافه کرده و کمی نمک  روی آن ها می پاشیم، سپس تفت می دهیم تا آب سبزیها گرفته شود و کمی سرخ شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله ریواس ها را می شوییم و پوست می گیریم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی یا مستطیلی خرد می کنیم. در ادامه تابه ای که سبزیها را داخل آن تفت دادیم را می شوییم و روی حرارت قرار می دهیم تا خشک شود.

مرحله نهم

حالا مقداری روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود، سپس ریواس را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود. در ادامه تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله دهم

بعد از گذشت ۲ ساعت به خورشت سر می زنیم و گوشت را تست می کنیم، اگر کاملا مغز پخت شده بود، ریواس را به همراه نعناع، جعفری و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله یازدهم

در نهایت زمانی که خورشت جا افتاد، در صورت تمایل می توانیم کمی آبغوره یا آبلیمو برای طعم بهتر به آن اضافه کنیم. در آخر خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.