طرز تهیه خورش ریواس

آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش ریواس با مرغ تصویری خانم گلاور خورشت کنگر با مرغ

خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی شبیه به خورش کرفس دارد، برای مشاهده این اموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ریواس تازه۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
جعفری۲۰۰ گرم
نعناع۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش ریواس

مرحله اول

ابتداگوشت را می شوییم (می توانید ۸۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون را جایگزین کنید)و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب هایی در اندازه های ۲ سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازهای خردشده را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و کمی زردچوبه روی آن ها می ریزیم و مجددا پیازها را تفت می دهیم و گوشت های خرد شده را نیز می افزاییم.

مرحله سوم

حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و بعدمواد را کنار قابلمه جمع می کنیم و وسط قابلمه را خالی می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم ۱ دقیقه تا بوی خامی آن گرفته شود

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با لوبیا چیتی برای ۴ نفر

مرحله چهارم

بعد با مواد مخلوط می کنیم و ۷ الی ۸ لیوان آب جوش به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا گوشت ها کاملا مغز پخت شود.

مرحله پنجم

سپس نعناع و جعفری ها را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد داخل خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و سبزیهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و کمی نمک  روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم تا آب سبزیها گرفته شود و کمی سرخ شوند و داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

ریواس ها را می شوییم و پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی یا مستطیلی خرد می کنیم و تابه ای که سبزیها را داخل ان تفت دادیم را می شوییم و روی حرارت قرار می دهیم تا خشک شود و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.

مرحله هشتم

حالا ریواس ها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.بعد از گذشت ۲ ساعت به خورشت سر می زنیم و گوشت را تست می کنیم اگر کاملا مغز پخت شده بود ریواس را به آن اضافه می کنیم.

مرحلع نهم

سپس کمی نمک و فلفل  به غذا اضافه می کنیم و نعناع و جعفری تفت داده را نیز می افزاییم و (می توانید از نعناع خشک نیز استفاده کنید)اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خورشت بپزد.اگر آب خورشت کم بود می توانید کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله دهم

زمانیکه خورشت جاافتاد و بااصطلاح به روغن افتاد می توانید کمی آبغوره یا آبلیمو در صورت تمایل به خورشت اضافه کنید. خورشت ریواس آماده شده را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.