طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قارچ سوخاری شاید شنیدن عبارت فست‌فود سالم کمی برایتان عجیب باشد! اما می‌شود گفت که قارچ سوخاری، درصورتی‌که با روغن سالم …

طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش کله جوش از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب کشک و گردو درست می شود، برای …

طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب توری کباب توری یکی از دستورهای پخت کباب کوبیده است، که با این روش نیازی به استفاده از سیخ نیست، …

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ با لوبیا با رب برای 10 نفر با لپه برای 4 نفر با بوقلمون عکس تلخی  تصویری راز خوشمزگی  دونفره

خورش کرفس یکی از انواع خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد، برای مشاهد این اموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : اموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی و رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
نعناع۵۰ گرم
جعفری۳۰۰ گرم
برگ کرفس۳۰۰ گرم
ساقه کرفس۳۰۰ گرم
سبزی قورمه سبزی سرخ شده۱۰۰ گرم
آب نارنج۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت خورش کرفس

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم، پس از اینکه رنگ پیاز طلایی شد و کمی سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با پیاز مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

گوست را پس از شستشو به صورت قورمه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیمو چند دقیقه گوشت را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حالا ۳ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد.

مرحله سوم

در حین پخت گوشت، سبزیجات را سرخ می کنیم و پس از اینکه سبزیجات سرخ شدند سبزی قورمه سبزی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر سبزی ها یکدست شود. در ادامه ساقه کرفس را هم خرد می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

ساقه کرفس را هم به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس پس از اینکه یک ساعت از زمان پخت گوشت گذشت به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم. مقداری نمک و آب نارنج را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله پنجم

همانطور که می دانید خورش کرفس به دلیل لعاب زیادی ندارد باید کم آب سرو شود(سبزی قورمه سبزی باعث می شود خورش کرفس ما لعاب دار تر شود). پس از اینکه خورش به خوبی روغن انداخت و جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام food_lander
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.