آموزش طرز تهیه سوتی پلو آذری خوشمزه و مجلسی تبریزی

آموزش طرز تهیه سوتی پلو آذری خوشمزه و مجلسی تبریزی

طرز تهیه سوتی پلو سوتی پلو که با نام شیرین برنج هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و مجلسی شهر اردبیل …

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با گردوی آسیاب شده و رب انار طبخ می شود. این …

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو این پلو اصالتا اردبیلی است و مخصوص شهر نمین می باشد. سماق آذربایجان بسیار خوشرنگ و ترش است و …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با هویج با سیب زمینی با گوشت چرخی دونفره و بامیه با آلو با مرغ در زودپز

خورش لوبیا سبز را می توانید با مرغ یا گوشت تهیه کنید. ما در این دستور از گوشت چرخ کرده استفاده کردیم که خیلی زودتر می پزد و می تواند برای افرادی که زمان چندانی برای آشپزی ندارند و به دنبال غذاهای جدید هستند انتخاب فوق العاده ای باشد. خورش لوبیا سبز علاوه بر سالم و مقوی بودن بسیار خوش رنگ و لعاب و چشم نواز است و می توانید با خیال راحت آن را برای عزیزانتان تهیه کنید و مطمئن باشد که اکثر افراد از این غذای خوشمزه استقبال خواهند کرد. می توانید با حذف کردن گوشت این خورش را به شکلی کاملا گیاهی تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
لوبیا سبز۳ فنجان
هویج۲ فنجان
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموبه مقدار دلخواه
پودر لیمو عمانی½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی در ابتدا لوبیا سبز ها را به صورت متوسط خرد کنید. بهتر است لوبیا سبزها را خیلی ریز نکنید چون بعد از پخت له می شوند. هویج را شسته و با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس هویج ها را خرد کنید.

مرحله دوم

برای اینکه خورش زیباتری داشته باشید بهتر است هویج ها را به جای حلقه کردن به ابعاد مستطیلی مثل لوبیا سبز خرد کنید. در ادامه پیاز را پس از شستشو به صورت نگینی ریز خرد کنید و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله لوبیا سبز و هویج را با کمی روغن در تابه تفت بدهید تا کمی سرخ شود و نرم شود. بعد از اینکه سبزیجات آماده شد، آن را از تابه خارج کنید. بهتر است از تابه رژیمی استفاده کنید تا روغن کمتری جذب سبزیجات شود.

مرحله چهارم

در تابه دیگری کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. می توانید در این مرحله کمی زردچوبه و فلفل هم به پیازها اضافه کنید. در ظرفی گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و آرد نخودچی ورز دهید.

مرحله پنجم

سپس آن را با نمک و فلفل و پودر لیموعمانی و زردچوبه ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شده و گوشت کاملا طعم دار شود. گوشت را به تکه های کوچک دایره ای قلقلی در بیاورید و به پیاز داغ اضافه کنید. اجازه بدهید تا کمی تفت خورده و نیم پز شود.

مرحله ششم

گوشت چرخ کرده در زمان کوتاهی می پزد. کمی رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید هویج و لوبیا سبز را به آن اضافه کرده و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت با حرارت کم بپزد.

مرحله هفتم

بهتر است در ظرف را ببندید تا از تبخیر بیش از حد آب خورش جلوگیری شود. هیچ وقت در خورش ها آب سرد اضافه نکنید. در انتهای پخت کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید. این خورش خوشمزه را می توانید با برنج و یا نان سرو کنید . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.