طرز تهیه حلوای ترح خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت مرغ مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت مرغ قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که بسیار پرطرفدار و عطر و …
طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجان از غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز به روش تبریزی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که شاید خیلی افراد آنرا نپسندند، …
طرز تهیه حلوای ترح
حلوای ترح یکی از انواع حلواهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ترح در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوای ترح | |
آرد | ۲ لیوان |
روغن محلی | ½ لیوان |
کره | ½ لیوان |
آب یا شیر | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم شهد حلوا | |
شیره انگور | ۱ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
گلاب | ¼ لیوان |
شکر (اختیاری) | ⅓ لیوان |
طرز تهیه حلوای ترح
مرحله اول
برای تهیه حلوای ترح مجلسی ابتدای کار برای درست کردن شهد حلوا آب را به همراه شیره انگور درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم و در صورت تمایل به آن مقداری شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
این مرحله گلاب را به مخلوط شیره انگور اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه زمانی که ذرات شکر درون شهد حل شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم دمای شهد کاسته شود. در ادامه آرد را درون یک سینی مناسب می ریزیم. در ادامه آب یا شیر را درون اسپری می ریزیم و به تدریج روی مخلوط آرد می پاشیم و آرد را بین دو دست ماساژ می دهیم تا گلوله ای شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک آبکش مناسب روی کاسه قرار می دهیم، سپس خرده آردها را درون آبکش می ریزیم و با دست آنها را کف آبکش فشار می دهیم، سپس ماساژ می دهیم تا دانه های درشت از دانه های ریز جدا شود.
مرحله پنجم
حالا اوماج ها را روی یک پارچه نخی تمیز می ریزیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۳ تا ۴ ساعت کاملا خشک شود. در ادامه پس از گذشت این زمان روغن محلی را به همراه کره درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس اوماج را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا اوماج به رنگ دلخواه برسد. در ادامه شهد را کم کم به حلوا اضافه می کنیم، سپس تند تند مخلوط می کنیم تا حلوا جمع شود.
مرحله هفتم
در این مرحله زمانی که شربت به خورد حلوا رفت، زردچوبه را به همراه زعفران دم کرده به حلوا اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی تابه قرار می دهیم تا حلوا جا بیفتد.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم حلوا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. در ادامه دو طرف تابه را می گیریم و به صورت گهواره حلوا را درون تابه تکان می دهیم تا حلوا درون تابه جمع شود. در ادامه حلوا را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله نهم
در نهایت یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس حلوا را درون آن می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. در تهیه این حلوا بسته به سلیقه خود می توانید از انواع مغزیجات مانند گردوی خرد شده استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- banooye_khone