طرز تهیه حلوای سه آرد خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه نان آلبالویی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان آلبالو نان آلبالو یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای …
طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ کتلت گوشت بدون تخم مرغ یکی از انواع رسپی های متعدد کتلت است که همانطور که …
طرز تهیه حلوای سه آرد
حلوای سه آرد یکی از انواع حلوهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل ظاهر شیکی که دارد برای پذیرایی در مجالس بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سه آرد در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد قنادی | ۱ پیمانه |
آرد برنج | ½ پیمانه |
آرد نخودچی | ۱ پیمانه سرخالی |
پودر هل | ۲ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
آب | ۱٫۵ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه حلوای سه آرد
مرحله اول
برای تهیه حلوای سه رنگ مجلسی ابتدا آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. توجه داشته باشید که نیازی به جوشیدن شربت نیست.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه آرد قنادی را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را با حرارت بسیار ملایم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا خامی آن به طور کامل گرفته شود، سپس آرد برنج را درون تابه الک میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به همراه آرد قنادی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه، آرد نخودچی را درون تابه الک می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر آردها را تفت می دهیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه مخلوط آردها را از تابه خارج می کنیم، سپس مجددا آردها را درون تابه الک می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه حاوی آردها را مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را با روغن مایع ترکیب می کنیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه روغن و کره را به تابه حاوی آرد اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد درون تابه را به مدت ۱۰ دقیقه با هم تفت می دهیم، سپس پودر هل را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه شربت را طی سه مرحله به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله باید حلوا را به اندازه ای تفت دهیم که از دیواره های تابه جدا شده و به صورت گهواره ای در وسط تابه قرار بگیرد. در ادامه حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و آنرا به سلیقه خود تزیین می کنیم.
- منبع :
- mahbubeh_jokar