طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ

طرز تهیه خورش مرغ ساده طرز تهیه مرغ مجلسی ربی طرز تهیه مرغ خوشمزه طرز تهیه خورش مرغ دارچینی طرز تهیه خورش مرغ مجلسی طرز تهیه خورش مرغ با هویج و فلفل دلمه طرز تهیه خورش مرغ جنوبی طرز تهیه خورش مرغ و بادمجان

خورش مرغ یکی از انواع خورشت های پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که در کنار انواع غذاهای پلویی مثل زرشک پلو، باقالی پلو و … سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۴ تکه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده½ فنجان
سیب زمینی۲ عدد
هویج۲ عدد
پیاز۱ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورشت مرغ مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت را به قابلمه اضافه کرده و در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد و کف های موجود در گوشت مرغ خارج شد و روی سطح آب جمع شد، آنها را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم به طور کامل بپزد و نرم شود. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، تکه های گوشت مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آب مرغ را صاف کرده و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شد، آب مرغ صاف شده را به همراه زعفران دم کرده و آب لیمو ترش به تابه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم کمی غلیظ شود.

مرحله هفتم

در همین حین یک تابه بزرگ روی حرارت قرار داده و به مقداری زیاد روغن اضافه می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم تا کاملا طلایی و برشته شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله تکه مرغ سرخ شده را به تابه حاوی سس اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس به خورد گوشت مرغ برود. در همین حین سیب زمینی و هویج را پوست می گیریم و به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم.

مرحله نهم

حالا سیب زمینی و هویج را به خوبی می شوییم و با دستمال خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله دهم

پس از اینکه سیب زمینی سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و هویج را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم. در نهایت خورش مرغ را در ظرف مناسب می ریزیم و با سیب زمینی و هویج سرخ شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 29 آبان 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.