طرز تهیه خورش مرغ ناردونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه …
طرز تهیه نان پنیر و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پنیر و گردو نان پنیر و گردو یکی از انواع میان وعده های غذایی خوشمزه و ساده است که برای …
طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله
طرز تهیه هزاری ماهی هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه خورش مرغ ناردونی
خورش مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شمال ایران است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ ناردونی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴ تکه |
آب انار | ۱ لیوان |
دانه انار خشک شده | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش مرغ ناردونی
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ ناردونی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را کمی تفت می دهیم، سپس تکه های گوشت مرغ را روی پیاز می چینیم و سرکه را به همراه ۱ پیمانه آب اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آب باقیمانده در قابلمه را صاف می کنیم. در ادامه رب انار را با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و رب انار را کمی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود. در ادامه آب انار را به همراه شکر و دانه های انار اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد به خوبی با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله آب مرغ را به همراه تکه های گوشت مرغ به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا مواد با حرارت ملایم بپزند و جدب گوشت مرغ شوند. حالا باید صبر کنیم تا سس موجود در قابلمه غلیظ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه سس موجود در قابلمه غلیظ شد و به خورد گوشت مرغ رفت، خورش ما آماده است. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس نسبت به ذائقه خود به همراه برنج آبکش یا کته سرو می کنیم.
- منبع :
- mfoods2