طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو این پلو اصالتا اردبیلی است و مخصوص شهر نمین می باشد. سماق آذربایجان بسیار خوشرنگ و ترش است و …

طرز تهیه لوبیا پلو کته ای خوشمزه و فوری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو کته ای خوشمزه و فوری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، …

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی

طرز تهیه ناردون خشک طرز تهیه ناردون مازندرانی مرغ ناردونی اصیل خورش ناردون با گردو طرز تهیه ناردونه انار فیلم طرز تهیه مرغ ناردونی مرغ ناردونی خانم گلاور طرز تهیه خورشت ناردون

خورش مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شمال ایران است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ ناردونی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۴ تکه
آب انار۱ لیوان
دانه انار خشک شده۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
رب انار۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ ناردونی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را کمی تفت می دهیم، سپس تکه های گوشت مرغ را روی پیاز می چینیم و سرکه را به همراه ۱ پیمانه آب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آب باقیمانده در قابلمه را صاف می کنیم. در ادامه رب انار را با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و رب انار را کمی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود. در ادامه آب انار را به همراه شکر و دانه های انار اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد به خوبی با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آب مرغ را به همراه تکه های گوشت مرغ به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا مواد با حرارت ملایم بپزند و جدب گوشت مرغ شوند. حالا باید صبر کنیم تا سس موجود در قابلمه غلیظ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه سس موجود در قابلمه غلیظ شد و به خورد گوشت مرغ رفت، خورش ما آماده است. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس نسبت به ذائقه خود به همراه برنج آبکش یا کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.