طرز تهیه خورش مرغ آلو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ آلو

طرز تهیه خورش مرغ و آلوچه برقانی طرز تهیه خورش آلو طرز تهیه خورشت آلو بخارا مجلسی خورش آلو با مرغ و هویج طرز تهیه خورش آلو با مرغ و لپه طرز تهیه مرغ آلو شمالی طرز تهیه خورش آلو بروجردی طرز تهیه خورش مرغ و آلو با سیب زمینی

خورش مرغ آلو یکی از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ آلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ۴ تکه
کره۲۰ گرم
آلو۲۰ عدد
پیاز۱ عدد درشت
سیر۱ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب آلو۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ۱ عدد
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ و آلو ابتدا کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه با کره تفت می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سرخ شوند. پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی طلایی رنگ شد، آنها را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را داخل قابلمه رنده می کنیم و در حد یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی و در صورت موجود بودن رب آلو را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب ها باز شوند و طعم خامی شان گرفته شود، سپس تکه های گوشت مرغ را مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله عصاره مرغ را درون دو لیوان آب جوش حل می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تکه های گوشت مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخت، آلوها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه آلوها هم درون خورش بجوشند تا بپزند. در ادامه صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به غلظت مناسب برسد.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب درون قابلمه تقریبا کشیده شد و سس باقیمانده کاملا غلیظ شد، خورش ما آماده است. در پایان خورش را در ظرف می کشیم و به سلیقه خود با سیب زمینی و گوجه سرخ شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 6 مهر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.