طرز تهیه سوپ شیر ساده و بسیار خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ شیر ساده
سوپ شیر یکی از انواع سوپ های ساده و مخصوص بین المللی است که ورژن مجلسی آن معمولا برای پیش غذا در مجالس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیر ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱٫۵ لیتر |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد درشت |
سیب زمینی | ۱ عدد کوچک |
جو پرک | ۱ فنجان |
کره | ۲۵ گرم |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ½ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
آب مرغ یا آب گوشت | ۲ لیوان |
کنسرو ذرت (اختیاری) | ½ فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ شیر ساده
مرحله اول
برای تهیه سوپ شیر ساده و خوشمزه ابتدا قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را اضافه می کنیم. در ادامه کمی صبر می کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود.
مرحله دوم
حالا قارچ را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد. حدود ۲ دقیقه قارچ را با حرارت بالا تفت می دهیم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ذرت را نیز به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم، سپس آب گوشت یا آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم. در صورتی که آب گوشت یا مرغ نداشته باشیم، می توانیم از ترکیب عصاره گوشت یا مرغ با آب جوش استفاده کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم آب به جوش بیاید، سپس ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی و هویج کمی نرم شوند. در ادامه جو پرک را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر مواد با حرارت ملایم بپزند.
مرحله پنجم
در همین حین شیر را داخل شیر داغ کن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کند، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا مواد سوپ بپزند و سوپ کمی غلیظ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه سوپ به غلظت مورد نظرمان رسید، جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم جعفری به مدت ۱۰ دقیقه با دیگر مواد بپزد.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس سس مایونز را به همراه خامه و آبلیمو داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک ملاقه از سوپ به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه ترکیب خامه و سس مایونز با دمای سوپ هماهنگ شد، آنرا به سوپ اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نان تست یا جعفری تزیین کرده و به صورت داغ سرو می کنیم.
مرحله نهم
در صورتی که بخواهیم گوشت مرغ هم به سوپ اضافه کنیم، کافیست گوشت مرغ را به صورت جداگانه با زردچوبه و پیاز بپزیم، سپس به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنیم و در اواسط پخت سوپ به قابلمه اضافه کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف کنفی جدید و شیک؛ ۱۵ مدل بهروز و زیبا برای تکمیل استایلهای مختلف
- ۱۵ طرح خاص از ست حلقه ساده ازدواج؛ زیبایی در کنار سادگی
- ۱۵مدل النگو طلا شکیل و لوکس عروس؛ جدیدترین و زیباترین مدلهای النگو برای عروس
- استایل خود را با کتونی صورتی زنانه تکمیل کنید؛ ۱۵ پیشنهاد جذاب
- جا دستمال کاغذی ماشین عروسکی حیوانات؛ ۱۵ ایده فوقالعاده برای تزیین خودرو
- جدیدترین ماگ دخترونه صورتی؛ ۱۵ مدل که عاشقشان میشوید
- منبع :
- mobina__sanii