طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه مربای به اگر به مربا بِه علاقه دارید اما نمیدانید چگونه مربای بِه درست کنید با ما همراه باشید در این …

طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، …

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …

طرز تهیه سس پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا با رب گوجه فرنگی رستورانی پپرونی مارگاریتا فروتن رزا منتظمی فیلم شف طیبه

سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که در تهیه غذا و سرو آن به ما کمک می کند. سس ها بیشتر برای روی غذا و روی سالاد مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از معروفترین این سس ها سس گوجه فرنگی و سس کچاپ است که در غذاهایی مانند پیتزا، ماکارونی و پاستا، ساندویچ ها و اسنک ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این دستور یک سس پیتزا خانگی بیان شده است که می توان آن را تهیه و نگهداری کرد و برای روی خمیر پیتزا استفاده کرد.

مواد لازم سس پیتزا
گوجه۱ کیلو گرم
پیاز۱ عدد
سیر۵ حبه
روغن زیتونکمی
پودر اورگانو۱ قاشق غذا خوری
پودر ریحان ایتالیایی۱ قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
فلفل چیلینصف قاشق چای خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
پودر پاپریکا۱ قاشق غذا خوری
سس کچاپ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس پیتزا

مرحله اول

برای تهیه سس خوشمزه و رستورانی برای روی خمیر پیتزا گوجه ها را شسته و نصف می کنیم. سپس درون غذا ساز می ریزیم و آن را به شکل پوره در می آوریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سیر را هم رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله سوم

پیاز و سیر کمی که به خوبی تفت داده شد، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند، سپس می گذاریم تا آب آن کشیده شود و غلیظ شود. سپس اورانگو و ریحان ایتالیایی و آویشن را اضافه کرده و با سس مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر چیلی و شکر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس نمک آن را نسبت به ذائقه خود تنظیم می کنیم. در اخر، پودر پابریکا و سس کچاپ را اضافه کرده و به خوبی روی حرارت مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله پنجم

سس تهیه شده پس از اینکه با دمای محیط یکسان شد، درون شیشه های درب دار می ریزیم و روی آن را یکی دو قاشق روغن زیتون ریخته تا از اکسید شدن و کپک زدگی جلوگیری کند. این سس را می توان برای انواع پیتزا مورد استفاده قرار داد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.