طرز تهیه میگو سیخی

طرز تهیه میگو سیخی

طرز تهیه میگو سیخی واقعاً ساده است و نتیجه‌ای عالی دارد. این غذا یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها یا یک شام سبک و لذیذ است. با استفاده از موادی که در دسترس دارید، می‌توانید به راحتی این غذای دریایی خوش طعم را آماده کنید.

برای تهیه میگو سیخی خوشمزه، اول سیر و پیاز رو خرد کنید و با میگو، آب لیمو، زعفران، و ادویه‌جات مخلوط کنید و بذارید نیم ساعت در یخچال مرینیت بشه. سیخ‌های چوبی رو خیس کنید، میگوها رو به سیخ بزنید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت بدید تا طلایی شن. در کمتر از ۱۰ دقیقه غذایی عالی آماده سروه!

مواد برای ۴ نفرمقدار
میگو، تمیز شده۴۰۰ گرم
سیر، له شده۳ حبه
پیاز، خرد شده۱ عدد
آب لیمو تازه۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه میگو سیخی

مرحله ۱: آماده‌سازی میگو و مواد اولیه

ابتدا سیر و پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. میگوها را تمیز کنید و همراه با خلال‌های سیر و پیاز، آب لیمو، زعفران دم کرده و ادویه‌جات در کاسه‌ای بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا میگوها با مواد طعم‌دار شوند.

مرحله ۲: مرینیت کردن میگوها

پس از مخلوط کردن میگوها با مواد طعم‌دهنده، ظرف را با یک پلاستیک یا درپوش بپوشانید و برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا میگوها خوب مرینیت شوند.

مرحله ۳: آماده‌سازی سیخ‌های چوبی

سیخ‌های چوبی را دست کم ۱۰ دقیقه قبل از استفاده در آب خیس کنید تا در هنگام پخت نسوزند. این کار به جلوگیری از سوختگی سیخ‌ها کمک می‌کند.

مرحله ۴: سیخ زدن میگوها

میگوهای مرینیت‌شده را از مواد زائد جدا کنید و به سیخ‌ها بزنید. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید بین میگوها سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای یا پیاز به سیخ اضافه کنید.

مرحله ۵: پخت میگوها

در یک ماهیتابه بزرگ، کمی روغن بریزید و سیخ‌های میگو را در آن قرار دهید. مقداری از مواد مرینیت و کمی سیر اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و میگوها را گاهی زیر و رو کنید.

مرحله ۶: بررسی و سرو

پخت میگو معمولاً بین ۵ تا ۷ دقیقه زمان می‌برد. می‌توانید زمان پخت را تنظیم کنید تا میگوها به رنگ دلخواه برسند. پس از اتمام پخت، میگوها را از ماهیتابه خارج کرده و به همراه برنج یا سالاد مورد علاقه‌تان سرو کنید.

آموزش غذا با میگو

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.