طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش آلو مسما خورش آلو مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی …

طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات …

طرز تهیه واویشکای گوشت تکه ای شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه واویشکای گوشت تکه ای شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه واویشکای گوشت واویشکای گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورمان است که اصالت آن به شمال ایران تعلق دارد، …

طرز تهیه خورش میگو

طرز تهیه خورش میگو

خورش میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر سیر و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش میگو

مرحله اول

برای تهیه خورش میگو خوشمزه در ابتدای کار میگو را شسته و رگ گیری می کنیم، سپس برای از بین رفتن بوی نامطبوع میگو آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مقداری مخلوط آب و سرکه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم میگوها به مدت ۳۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بمانند، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم

مرحله سوم

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز کاملا سرخ شوند.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز سرخ شد، میگو را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به قابلمه افزوده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها را می شوییم.

مرحله پنجم

در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا پوره شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه رب گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا مقداری زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش میگو کاملا جا بیفتد، سپس مقداری آب لیمو ترش به آن می افزاییم.

مرحله هفتم

زمانی که خورش جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش میگو را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده، سپس به همراه پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.