طرز تهیه موساکا خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سبزیجات

طرز تهیه موساکا خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سبزیجات

طرز تهیه موساکا موساکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه مدیترانه ای است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شامی لپه خوشمزه به روش شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لپه خوشمزه به روش شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لپه شامی لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان های شمالی کشورمان است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه قلیه ترش سنتی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه ترش سنتی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه ترش قلیه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورمان است که اصالت آن به استان لرستان تعلق دارد، …

طرز تهیه خورش میگو

طرز تهیه خورش میگو

خورش میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر سیر و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش میگو

مرحله اول

برای تهیه خورش میگو خوشمزه در ابتدای کار میگو را شسته و رگ گیری می کنیم، سپس برای از بین رفتن بوی نامطبوع میگو آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مقداری مخلوط آب و سرکه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم میگوها به مدت ۳۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بمانند، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم

مرحله سوم

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز کاملا سرخ شوند.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز سرخ شد، میگو را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به قابلمه افزوده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها را می شوییم.

مرحله پنجم

در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا پوره شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه رب گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا مقداری زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش میگو کاملا جا بیفتد، سپس مقداری آب لیمو ترش به آن می افزاییم.

مرحله هفتم

زمانی که خورش جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش میگو را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده، سپس به همراه پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.