طرز تهیه خورش میگو خوشمزه و جنوبی مرحله به مرحله
طرز تهیه یخنی مرغ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه یخنی مرغ یخنی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه خراسان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه نان فوری بدون استراحت خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان فوری بدون استراحت نان فوری بدون استراحت یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که با مواد ساده …
طرز تهیه مرغ شکم پر مخصوص و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر از غذاهای خاص و خوشمزه بین المللی است که در اعیاد و مناسبت های خاص …
طرز تهیه خورش میگو
خورش میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر سیر و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش میگو
مرحله اول
برای تهیه خورش میگو خوشمزه در ابتدای کار میگو را شسته و رگ گیری می کنیم، سپس برای از بین رفتن بوی نامطبوع میگو آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مقداری مخلوط آب و سرکه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم میگوها به مدت ۳۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بمانند، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم
مرحله سوم
حالا مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز کاملا سرخ شوند.
مرحله چهارم
زمانی که پیاز سرخ شد، میگو را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به قابلمه افزوده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها را می شوییم.
مرحله پنجم
در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا پوره شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه رب گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله ششم
حالا مقداری زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش میگو کاملا جا بیفتد، سپس مقداری آب لیمو ترش به آن می افزاییم.
مرحله هفتم
زمانی که خورش جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش میگو را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده، سپس به همراه پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zibaee_zendegi_man