طرز تهیه یخنی مرغ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه یخنی مرغ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه یخنی مرغ یخنی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه خراسان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه نان فوری بدون استراحت خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان فوری بدون استراحت خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان فوری بدون استراحت نان فوری بدون استراحت یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که با مواد ساده …

طرز تهیه مرغ شکم پر مخصوص و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر مخصوص و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر از غذاهای خاص و خوشمزه بین المللی است که در اعیاد و مناسبت های خاص …

طرز تهیه خورش میگو

طرز تهیه خورش میگو

خورش میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر سیر و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش میگو

مرحله اول

برای تهیه خورش میگو خوشمزه در ابتدای کار میگو را شسته و رگ گیری می کنیم، سپس برای از بین رفتن بوی نامطبوع میگو آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مقداری مخلوط آب و سرکه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم میگوها به مدت ۳۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بمانند، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم

مرحله سوم

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز کاملا سرخ شوند.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز سرخ شد، میگو را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به قابلمه افزوده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها را می شوییم.

مرحله پنجم

در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا پوره شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه رب گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا مقداری زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش میگو کاملا جا بیفتد، سپس مقداری آب لیمو ترش به آن می افزاییم.

مرحله هفتم

زمانی که خورش جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش میگو را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده، سپس به همراه پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.