طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

جوجه کباب مکزیکی خیلی ساده است و مواد اولیه‌ای که لازم دارید احتمالاً توی آشپزخونه‌تون پیدا می‌شه. حالا بریم سراغ دستور پخت و ببینیم چطور می‌تونیم این جوجه کباب رو به سبک مکزیکی درست کنیم.

برای تهیه جوجه کباب مکزیکی، اول سینه مرغ رو به قطعات مناسب برش بزنید و بشورید. پیاز و سیر رو خرد کنید و با مرغ مخلوط کنید. ادویه‌ها، فلفل دلمه‌ای، کره ذوب شده و نمک رو اضافه کرده و خوب ماساژ دهید، بعد بزارید چند ساعتی تو یخچال بمونه. بعد از مرینیت، مرغ‌ها رو از سبزیجات جدا کرده و به سیخ بکشید. می‌توانید روی زغال، در تابه گریل یا در فر بپزید. در آخر، جوجه کباب‌ها رو با نان یا برنج سرو کنید و لذت ببرید.

مواد اصلی غذامقدار
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۶ حبه
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
زنجبیلنوک ق چای‌خوری
ادویه کاری۱/۴ ق چای‌خوری
تخم گشنیز۱ ق چای‌خوری
زیره سبز۱ ق چای‌خوری
پاپریکا۱ ق چای‌خوری
کره۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

مرحله ۱: آماده سازی مرغ

ابتدا سینه مرغ را چه با استخوان و چه بدون استخوان به قطعات مناسب برش دهید. خوب بشورید و داخل آبکش بگذارید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

مرحله ۲: خرد کردن پیاز و سیر

پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست گرفته و خرد کنید.

مرحله ۳: مخلوط کردن مواد

مرغ خرد شده، پیاز، و سیر را در یک ظرف بزرگ بریزید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۴: افزودن ادویه‌ها و مرینیت

تمام ادویه‌ها، فلفل دلمه‌ای خرد شده، کره ذوب شده و نمک را به مخلوط مرغ اضافه کنید. خوب به مواد ماساژ دهید، سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۵: جدا کردن سبزیجات

پس از مرینیت، پیاز و سیر و فلفل دلمه‌ای را از مرغ جدا کنید.قطعات مرغ مزه‌دار شده را به سیخ‌ها بکشید.

مرحله ۶: پخت کباب

می‌توانید جوجه کباب‌ها را روی زغال داغ کباب کنید، یا با سیخ چوبی در تابه گریل روی گاز بپزید.

مرحله ۷: پخت در فر

اگر تمایل دارید کباب‌ها را در فر بپزید، سینی فر را کمی چرب کنید و مرغ‌ها را روی آن قرار دهید. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

مرحله ۸: برشته کردن

در انتهای زمان پخت، گریل فر را روشن کنید تا سطح جوجه‌ها طلایی و برشته شود. جوجه کباب‌ها را گرم، به همراه نان تازه یا برنج سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع جوجه کباب

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 اردیبهشت 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.