طرز تهیه جوجه کباب خردلی، طعمی جدید و فوق‌العاده خوشمزه!

طرز تهیه جوجه کباب خردلی

طرز تهیه جوجه کباب خردلی, دستور پخت جوجه کباب خردلی

جوجه کباب خردلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد و خیلی راحت درست می‌شود، این غذای خوش طعم و پرطرفدار را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی تهیه کنید و از آن برای پذیرایی در مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه جوجه کباب خردلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۱ عدد کامل
پیاز بزرگ۱ عدد
زعفران دم‌کردهبه مقدار لازم
کره۳۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم
سس خردل۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری از هر کدام
پاپریکا و پودر آویشننصف قاشق چای خوری از هر کدام
پودر زیره و دارچیننصف قاشق چای خوری از هر کدام
زنجبیل و پودر سیرنصف قاشق چای خوری از هر کدام
برنج۱ پیمانه برای هر نفر
زعفران دم کرده برای تزئین برنجبه مقدار لازم
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده برای دورچین۱ عدد
فلفل سبز شیرین برای دورچین۳ تا ۴ عدد
لیمو ترش تازه برای دورچین۱ عدد

طرز تهیه جوجه کباب خردلی

مرحله ۱: برش دادن سینه مرغ و خرد کردن پیازها

ابتدا سینه مرغ را بشورید، خشک کنید، استخوان‌های آن را جدا کنید، سپس سینه مرغ را در اندازه مناسب و به دلخواه خودتان برش بزنید و کنار بگذارید، سعی کنید که همه برش‌ها هم اندازه باشند، بعد از آن پیاز را پوست بگیرید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید

مرحله ۲: تفت دادن پیازهای خرد شده با کره ذوب شده

بعد در یک تابه مقداری کره بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک وشیشه‌ای شوند، در هنگام تفت دادن پیازها در تابه را ببندید تا بافت آن‌ها نرم شود و کره به خوردشان برود.

مرحله ۳: تفت دادن برش‌های مرغ در تابه و اضافه کردن زعفران به آن‌ها

وقتی که پیازها خوب تفت داده شدند سپس برش‌های مرغ را در تاب بریزید، تفت دهید، بعد از این که طرف مرغ‌ها طلایی شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود، سپس مقداری زعفران را کاملا پودر کنید، روی مرغ‌ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: مخلوط کردن همه مواد با هم و پختن مرغ‌ها

بعد از آن همه مواد را خوب هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد مرغ‌ها برود، سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۴۵ دقیقه کامل بپزند و بافت آن‌ها نرم شود در این فاصله که مرغ‌ها می‌پزند، مواد لازم برای سس را آماده کنید.

مرحله ۵: ریختن ادویه‌ها در یک ظرف و اضافه کردن سس خردل به آن‌ها

برای سس همه ادویه‌ها را که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا، پودر زیره، پودر آویشن، زنجبیل، دارچین و پودر سیر است را به مقدار مناسب و با توجه به ذائقه خودتان در یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید سپس مقداری سس خردل روی ادویه‌ها بریزید.

مرحله ۶: اضافه کردن خامه به ادویه‌ها و سس خردل

سپس سس خردل را با ادویه‌ها هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند،طوری که عطر ادویه‌ها پخش شود، بعد مقداری خامه به مواد اضافه کنید دوباره هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود، باید عطر ادویه‌ها به خورد خامه هم برود.

مرحله ۷: ریختن آب لیمو ترش تازه به مخلوط مواد

بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، آب لیمو ترش را روی ادویه‌ها بریزید، با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم لیمو به خورد همه مواد برود اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود می‌توانید از آبلیمو آماده استفاده کنید.

مرحله ۸: اضافه کردن سس مخصوص به مرغ‌ها

سپس سس را که کاملا غلیظ و یکدست شده است کنار بگذارید، بعد از این که ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت از پخت مرغ‌ها گذاشت، در تابه را بردارید و سس را روی مرغ‌ها بریزید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، طوری که عطر و طعم همه مواد سس به خورد مرغ‌ها برود.

مرحله ۹: پختن مرع‌ها با سس مخصوص

بعد از آن در تابه را ببندید، اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه دیگر با هم بپزند و مرغ‌ها کاملاً مغز پخت شوند، عطر و طعم همه مواد باید با هم ترکیب شود و به خورد مرغ‌ها برود، بعد از این که مرغ‌ها خوب پختند و آماده شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۱۰: ریختن برنج در ظرف مناسب و تزئین آن

سپس برنج را که همزمان با پخت جوجه کباب خردلی پخته‌اید و آماده شده است، داخل یک ظرف مناسب بریزید، روی آن را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ تزئین کنید، بعد جوجه کباب را هم در ظرف دیگری بریزید و در کنار برنج قرار دهید.

مرحله ۱۱: تزئین جوجه کباب خردلی

بعد جوجه کباب خردلی را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، می‌توانید چند برش گوجه فرنگی که تفت داده‌اید و پخته‌اید را هم کنار جوجه‌ها بچینید، همینطور مقداری فلفل سبز شیرین و چند برش لیمو ترش در کنار ظرف جوجه‌ها قرار دهید و آن را تزئین کنید. در آخر جوجه کباب خردلی را به عنوان یک غذای شیک و خوش طعم همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.