طرز تهیه جوجه کباب تنوری با پیاز و فلفل دلمهای برای مهمانیهای خاص
طرز تهیه جوجه کباب تنوری
همه ما به دنبال یه دستور ساده و خوشمزه برای تهیه جوجه کباب هستیم. جوجه کباب تنوری که الان میخواهم بهتون یاد بدم، با تغییرات کوچیکی در مواد اولیه، طعمی منحصر به فرد به جوجه کباب میده. بریم سراغ مواد لازم و نحوه تهیهاش.
برای تهیه جوجه کباب تنوری خوشمزه، اول سینه مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنید و با موادی مثل زعفران، روغن زیتون، آب لیمو و رب انار مزهدار کنید. بعد سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، پیاز و فلفل دلمهای رو آماده کنید و همه چیز رو به سیخ بکشید. سپس، کبابها رو توی فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه بپزید و با برنج زعفرانی سرو کنید. خیلی راحت و خوشمزه!
مواد اصلی برای ۴ نفر | مقدار |
سینه مرغ (خرد شده) | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب پیاز (تازه) | ۱ عدد |
آب لیموترش | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
گردوی پودر شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سایر مواد | مقدار |
پیاز (خلال شده) | ۲ عدد |
بادمجان (به صورت حلقهای برش زده) | ۲ عدد |
کدو (حلقهای برش داده شده) | ۲ عدد |
فلفل دلمهای (خرد شده) | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه، ادویه تندوری، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب تنوری
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل مکعبهای کوچک برش بزنید. مرغها را خوب بشویید تا آماده مزهدار شدن باشند. مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. به قسمت اول، زعفران دمکرده، کمی روغن زیتون، آب لیموترش، آب پیاز، نمک، فلفل سیاه، و ادویه تندوری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس، کاسه را پوشانده و اجازه دهید مرغها برای حداقل دو ساعت در یخچال مزهدار شوند.
مرحله ۲: آمادهسازی مرغ رب اناری
به قسمت دوم مرغ، رب انار، پودر گردو، کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. این کاسه را نیز پوشانده و در یخچال قرار دهید تا مرغها به خوبی با مزهها همآمیزی کنند.
مرحله ۳: آمادهسازی سبزیجات
کدوها را با پوست به صورت حلقهای برش بزنید. بادمجانها را نیز به همین شکل برش دهید. پیازها را به چهار قسمت تقسیم کرده و فلفل دلمهایها را خرد کنید. این سبزیجات آمادهشده به همراه مرغ مزهدار شده، طعم دلچسبی به کبابهای شما خواهند داد.
مرحله ۴: آمادهسازی سیخها
سیخهای چوبی را که از قبل برای حدود نیم ساعت در آب خیساندهاید، آماده کنید. این کار باعث میشود که سیخها در حین پخت در فر یا بر روی زغال سوخته نشوند.
مرحله ۵: کباب کردن
روی هر سیخ، ابتدا یک حلقه بادمجان، سپس یک تکه مرغ زعفرانی، یک حلقه کدو، دوباره مرغ، یک تکه پیاز، دوباره مرغ و در نهایت یک تکه فلفل دلمهای بیاندازید. به همین ترتیب مرغهای رب اناری را نیز سیخ بزنید.
مرحله ۶: پخت در فر
سیخها را درون قالب فر قرار دهید و در فری که از قبل به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده است، بگذارید. کبابها را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی و پخته شوند.
مرحله ۷: سرو کردن
پس از اینکه کبابها پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و به همراه برنج زعفرانی یا سالاد تازه سرو کنید. نوش جان!