طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان

امروز قراره با هم یه غذای سنتی و خوشمزه رو درست کنیم، طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان. این غذا با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی، طعمی دلپذیر و خونگی پیدا می‌کنه که برای روزهایی که دلتون می‌خواد یه غذای خوش طعم و راحت داشته باشید، عالیه.

برای تهیه دمی گوجه و بادمجان، اول برنج رو خوب بشویید و خیس کنید. بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و توی آب نمک بذارید، بعد آبکشی کنید. پیاز و سیب‌زمینی‌ها رو تفت بدید و بعد بادمجان‌ها رو اضافه کنید. گوجه‌ها رو خرد کنید یا رنده کنید و همراه رب گوجه به مواد تفت داده شده اضافه کنید. برنج رو اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، کره یا روغن بریزید و دم کنید. یه غذای خوشمزه و سنتی که با ماست یا سالاد عالی می‌شه.

مواد اصلیمقدار
بادمجان دورنگ۳ عدد
گوجه فرنگی تازه۵ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
برنج طارم۳ پیمانه
مواد اضافیمقدار
پیاز زرد بزرگ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان

مرحله ۱: آماده‌سازی برنج

ابتدا برنج را خوب بشویید و آن را برای چند ساعت در آب خیس دهید. این کار باعث می‌شود که برنج در هنگام پخت، بهتر بپزد و دانه‌های آن کاملا باز و یکدست شوند.

مرحله ۲: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی‌ها

گوجه‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را به دو روش می‌توانید آماده کنید: یا رنده کنید یا به صورت نگینی ریز خرد کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در ادامه پخت، گوجه‌ها به خوبی با سایر مواد ترکیب شوند.

مرحله ۳: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بکنید و به شکل نگینی یا مکعبی خرد کنید. آن‌ها را برای ۱۵ دقیقه درون مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، سپس آبکشی کنید.

مرحله ۴: سرخ کردن پیاز و سیب‌زمینی

پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن بادمجان

به مخلوط پیاز و سیب‌زمینی، بادمجان‌های آبکش شده را اضافه کنید و تمام مواد را با هم تفت دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ۶: افزودن گوجه و رب

گوجه‌های خرد شده یا پوره شده و رب گوجه فرنگی را به مخلوط در قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و مواد سبک شوند.

مرحله ۷: اضافه کردن برنج

برنج را که از قبل خیس کرده‌اید، به قابلمه اضافه کنید. مقدار آب مورد نیاز برای پخت برنج باید به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

مرحله ۸: جوشاندن آب

برنج حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید.

مرحله ۹: دم کردن برنج

پس از اینکه آب برنج تبخیر شد، روی برنج کره یا روغن بریزید، مرکز قابلمه را متمرکز کنید، و شعله را به حداقل برسانید. درب قابلمه را بگذارید و برای ۳۵ دقیقه بگذارید تا برنج دم بکشد.

مرحله ۱۰: سرو غذا

پس از اتمام دم کشیدن، غذا آماده سرو است. آن را در ظرف مناسبی بکشید و با ماست یا سالاد خورشتی همراه کنید. نوش جان!

آموزش انواع دمی خوشمزه!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.