طرز تهیه دمی بلغور با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه دمی بلغور با مرغ
دمی بلغور با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و و محلی بوشهری است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی بلغور با مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
بلغور پلویی | ۴ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سبز و قرمز | ۲ عدد |
زنجبیل تازه | ۱ تکه |
سیر | ۶ حبه |
هل | ۲ دانه |
میخک و دانه فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ادویه ۴ قلم و پودر تخم گشنیز | به مقدار کافی |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار کافی |
پودر رازیانه و پودر گل سرخ | به مقدار کافی |
پودر تندوری و پودر زعفران | به مقدار کافی |
طرز تهیه دمی بلغور با مرغ
مرحله اول
برای تهیه دمی بلغور با مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کمی گرم شود.
مرحله دوم
حالا مقداری زردچوبه، ادویه کاری، ادویه چهار قلم، پودر رازیانه، پودر گل سرخ، پودر تخم گشنیز، پودر تندوری، پودر زعفران، دانه فلفل سیاه، هل، میخک، ۱ حبه سیر، زنجبیل تازه، نمک، فلفل سبز و فلفل قرمز را به قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا ادویه ها را به خوبی تفت می دهیم تا عطر آنها آزاد شود، سپس سینه و ران های مرغ را به همراه پیاز خرد شده به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها عوض شود و ادویه ها به خورد سینه و ران مرغ بروند.
مرحله چهارم
در ادامه به اندازه ای که روی سینه و ران های مرغ را بگیرد به قابلمه آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش با حرارت متوسط بپزند. پس از گذشت این زمان گوشت های مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا بلغور را می شوییم و به آب مرغ درون قابلمه می افزاییم، سپس اجازه دهیم کاملا پخته و آب اضافی اش تبخیر شود. در صورت کمبود آب می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید. در ادامه گوشت های مرغ را روی بلغور می چینیم.
مرحله ششم
حالا روی آن حبه های سیر را گذاشته و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی آن می گذاریم، سپس اجازه می دهیم بلغور روی حرارت ملایم بماند تا کاملا دم بکشد. در نهایت دمی بلغور را به همراه ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zohre_joukar