طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
طرز تهیه پامادور
امروز میخواهیم طرز تهیه پامادور را یاد بگیریم، یک غذای ساده و خوشمزه که میتونه به راحتی تهیه شود. این دستور پخت برای کسانی که دوست دارند با مواد اولیه کم و ساده، وعدهای لذیذ و سریع داشته باشند، عالی است. بیایید شروع کنیم!
برای تهیه پامادور خوشمزه، اول گوجهها رو بلانچ و پوست بکنید و خرد کنید. بعد توی تابه با کمی کره و روغن تفت بدید و نمک و فلفل اضافه کنید. سیر رو پوره کرده و با زردچوبه تفت بدید و بعد تخممرغها رو بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی گوجهها آماده شدن، مخلوط تخممرغ و سیر رو اضافه کنید و هم بزنید. این غذا رو میتونید با کته یا نان داغ سرو کنید.
ماده اصلی | مقدار |
گوجه فرنگی تازه | ۵ عدد |
تخم مرغ | ۲ الی ۳ عدد |
کره | به مقدار لازم |
سیر تازه | ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پامادور
مرحله ۱: بلانچ کردن گوجهفرنگیها
ابتدا برای بلانچ کردن گوجهها، آب را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. در همین حال، روی هر گوجه با چاقو یک علامت ‘+’ ایجاد کنید. وقتی آب به جوش آمد، گوجهها را به مدت ۵ دقیقه درون آن قرار دهید. سپس گوجهها را درون آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. پس از خنک شدن، با فشار دادن ملایم، پوست گوجهها را بکنید.
مرحله ۲: خرد کردن گوجهها
پس از برداشتن پوست گوجهها، آنها را از وسط نصف کنید و دانههای آنها را جدا کنید. سپس گوجهها را به صورت ریز خرد کنید تا آماده پخت شوند.
مرحله ۳: تفت دادن گوجهها
یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن کمی کره بیندازید تا ذوب شود. میتوانید کمی روغن نیز اضافه کنید تا کره نسوزد. سپس گوجههای خرد شده را در تابه ریخته و تفت دهید تا رنگ بگیرند و آب اضافی آنها کشیده شود. در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه به گوجهها اضافه کنید.
مرحله ۴: آمادهسازی سیر
سیرها را پوست بگیرید و آنها را پوره کنید. سپس، در یک تابه جداگانه، کمی روغن ریخته و سیر پوره شده را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. مراقب باشید که سیر زیاد تفت داده نشود تا عطر آن از بین نرود.
مرحله ۵: اضافه کردن تخممرغها
وقتی بوی خوش سیر در آمد، تخممرغها را یکی یکی داخل تابه شکسته و با سیر تفت داده شده مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا تخممرغها با سیر کاملاً مخلوط شوند و شروع به بسته شدن کنند.
مرحله ۶: ترکیب تخممرغ و گوجه
پس از آنکه گوجهها به خوبی تفت داده و رنگ گرفتند، مخلوط تخممرغ و سیر را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۷: آماده سازی برای سرو
بگذارید ترکیب گوجه و تخممرغ بر روی حرارت ملایم بپزد تا تخممرغها کاملاً سفت شوند. پس از اینکه غذا آماده شد، آن را همراه با کته یا نان داغ سرو کنید و نوش جان کنید!
آموزش خورش های دیگر!
- طرز تهیه خورش دختر لوس؛ یه غذای فوق العاده خوشمزه شمالی
- طرز تهیه قیمه لاهیجانی مجلسی به روش سنتی و اصیل شمالی
- طرز تهیه کولی غورابیج خوشمزه شمالی مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش انار و بادمجان، لذت یک شام پاییزی بینظیر
مطالب جذاب از سراسر وب
- 15 ایده النگو طلا ساده روزانه؛ چطور شیک و ساده باشی؟
- ۱۵ مدل تزیین برنج زیبا و ساده که باید ببینید؛ انتخاب با شماست
- بهترینهای انگشتر نقره دونه برف؛ ۱۵ مدل دیدنی و شیک
- ساعت دیواری گرد فلزی جدید؛ ۱۵ مدل شیک و مدرن برای تزیین دیوار خانه
- تابلو ال ای دی مدرن؛ ۱۵ انتخاب فوقالعاده برای دکوراسیون با نورپردازی مدرن
- دستبند طلا زنانه ظریف؛۱۵ مدل شیک و جذاب برای استایلهای مختلف
- منبع :
- gil__chef