طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. …

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی پنیری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی پنیری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی پنیری سمبوسه سیب زمینی پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد و …

طرز تهیه کولی غورابیج

طرز تهیه کولی غورابیج , دستور پخت خورش کولی غورابیج گیلانی

کولی غورابیج یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که بسیار خوشمزه و لذید و پرخاصیت بوده و روش پخت آن هم خیلی ساده و راحت است، برای آشنایی با طرز تهیه کولی غورابیج در ادامه با آموزش کامل و مرحله به مرحله سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کولی یا ماهی ریز۸ عدد
سبزی محلینیم کیلو
ترشی آبغورهیک و نیم فنجان
شکرنصف قاشق غذاخوری
گردو سابیده شده۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گلپربه مقدار لازم
روغن مایع سرخ‌کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه کولی غورابیج

مرحله اول

برای تهیه کولی غورابیج ابتدا مغز گردو را آسیاب و یا چرخ کنید تا کاملا ریز شود، سپس گردوهای خرد شده را در ظرف مناسب ریخته و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب پخته شده و روغن بیاندازد.

نکته: اگر دوست داشته باشید می‌توانید مقداری رب انار هم اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا کولی‌ها که ماهی‌های ریز و کوچکی هستند را پاک کنید و داخل شکمشان را خالی کرده و فلس‌هایشان بگیرید، با مقداری نمک و فلفل سیاه و گلپر مزه ‌دار کنید و اجازه دهید کمی بماند.

مرحله سوم

در یک تابه مناسب به مقدار زیاد روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن خوب داغ شود، سپس ماهی‌ها را در تابه قرار دهید و هر دو طرف آن‌ها را خوب سرخ کنید.

مرحله چهارم

حالا سبزی های معطر و تازه را که از قبل شسته‌ و آب اضافی آن‌ها را کاملا گرفته‌اید، ساطوری کنید تا کاملا ریز شوند، سپس در ظرف مناسب ریخته و روی حرارت متوسط با روغن خوب سرخ کنید.

نکته: اگر سبزی معطر و خوش طعم گیلان (نعنا، خلواش، چوچاق و گشنیز) در دسترس تان نبود می‌توانید از نعناع، جعفری و ریحان استفاده کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی سرخ شده و ترشی آبغوره را به گردوی در حال پخت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا با هم پخته شوند.

مرحله ششم

بعد از حدودا یک ساعت که مخلوط مواد به آهستگی و روی حرارت ملایم جوشید، نمک و فلفل سیاه و شکر را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بگذارید تا با هم بپزند.

مرحله هفتم

بعد از چند دقیقه که خورشت کاملا جا افتاد و پخته شد آن را از روی حرارت بردارید سپس در ظرف مناسب بکشید و ماهی‌های کولی سرخ شده را روی آن بچینید. در پایان کولی غورابیج را با پلو و کلی دورچین خوشمزه میل کنید. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.