طرز تهیه سالاد تبوله اصل عربی لبنانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد تبوله اصل عربی لبنانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان …

طرز تهیه آش ترخینه دوغ با سیرابی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترخینه دوغ با سیرابی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ، یکی از خوش رنگ و لعاب ترین غذا های محلی ایرانی است . این آش …

طرز تهیه آش جو سنتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش جو سنتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش جو ایران مهد خوراک های خوشمزه و لذیذ است. یکی از انواع غذاهایی که ایرانیان در آن بسیار مدعی هستند، …

طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم با مرغ با الو با سبزی ساده بدون گوشت با رب انار با سیر شیرازی

خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. در بعضی از شهرها به خورشت گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می کنند. خورشت گل‌ کلم یکی از غذا‌ های پرخاصیت و مفید است، زیرا این گیاه؛ سرشار از آنتی ‌اکسیدان، ویتامین‌ ها و مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گل کلم در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه کاریبه میزان دلخواه
فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم
چوب دارچین۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
رب آلو۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه میزان دلخواه
گوشت خورشتی۲۵۰ گرم
گل کلم۱ عدد کوچک
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
لپهنصف پیمانه

طرز تهیه خورش گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، لپه را با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد.می‌توانیم قبل از اضافه کردن آب با کمی روغن لپه را تفت بدهیم. سپس آب ریخته و اجازه بدهیم تا بپزد.

مرحله دوم

گل کلم را برش های متوسط می زنیم و در مقداری روغن تفت می‌دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم. گل کلم ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان روغن تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد از تفت خوردن گوشت، ادویه ها به جز نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم در حدی که روی گوشت را بگیرد.

مرحله چهارم

حالا آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت به طور کامل بپزد. در ادامه زمانی که گوشت نرم شد و به خوبی پخت، در تابه ای دیگر رب گوجه فرنگی و رب آلو را به همراه مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه طعم خامی رب ها گرفته شد، لپه پخته و آبکش شده و رب تفت داده را به گوشت پخته اضافه می‌کنیم. برای رسیدن به غلظت دلخواه با احتیاط آب جوش اضافه می‌کنیم. در این مرحله نمک را اضافه می کنیم.

مرحله شم

اگر رب آلو، ترشی لازم را با خورشت نداده بود، آب لیمو ترش به آن اضافه می کنیم. حالا گل کلم های سرخ شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا یک ساعت بپزند و خورشت جا بیفتد. سپس آن را درکنار انواع برنج و کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.