طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجان از غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های حیوانی سالم و بدون مواد مضر است که از آن به جای …
طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه آبگوشت بزباش آبگوشت بزباش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی است که در میان افراد مختلف بسیار پرطرفدار است و …
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. در بعضی از شهرها به خورشت گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می کنند. خورشت گل کلم یکی از غذا های پرخاصیت و مفید است، زیرا این گیاه؛ سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گل کلم در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
زردچوبه و ادویه کاری | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
چوب دارچین | ۱ عدد |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
رب آلو | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
گوشت خورشتی | ۲۵۰ گرم |
گل کلم | ۱ عدد کوچک |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
لپه | نصف پیمانه |
طرز تهیه خورش گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، لپه را با مقداری آب روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.میتوانیم قبل از اضافه کردن آب با کمی روغن لپه را تفت بدهیم. سپس آب ریخته و اجازه بدهیم تا بپزد.
مرحله دوم
گل کلم را برش های متوسط می زنیم و در مقداری روغن تفت میدهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم. گل کلم ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان روغن تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد از تفت خوردن گوشت، ادویه ها به جز نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم در حدی که روی گوشت را بگیرد.
مرحله چهارم
حالا آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت به طور کامل بپزد. در ادامه زمانی که گوشت نرم شد و به خوبی پخت، در تابه ای دیگر رب گوجه فرنگی و رب آلو را به همراه مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه طعم خامی رب ها گرفته شد، لپه پخته و آبکش شده و رب تفت داده را به گوشت پخته اضافه میکنیم. برای رسیدن به غلظت دلخواه با احتیاط آب جوش اضافه میکنیم. در این مرحله نمک را اضافه می کنیم.
مرحله شم
اگر رب آلو، ترشی لازم را با خورشت نداده بود، آب لیمو ترش به آن اضافه می کنیم. حالا گل کلم های سرخ شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا یک ساعت بپزند و خورشت جا بیفتد. سپس آن را درکنار انواع برنج و کته سرو می کنیم.
- منبع :
- foodiemaryam