طرز تهیه خورش کدو سبز

طرز تهیه خورش کدو سبز با غوره با مرغ با گوشت چرخ کرده بدون گوشت عکس خورش کدو سبز با قارچ کدو مسما شمالی

خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات سرخ شده را در سس بپزند را، در آشپزی ایرانی مسما می نامند . بعضی ها به این خورش کدو مسما گفته و حتی به آن کمی گوشت هم اضافه می کنند. در تهیه این غذا باید کدوسبز و سیب زمینی و گوجه فرنگی را سرخ کنید اما قرار نیست خورش شما خیلی چرب شود. اگر طرفدار غذاهای کم چرب هستید حتما از تابه های رژیمی استفاده کرده و بعد از سرخ کردن کدو و سیب زمینی، آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی از آن خارج شود. ما در این دستور شیوه پخت خورش کدوسبز گیاهی را برایتان تهیه کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو سبز در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
کدو سبز خورشتی۱ کیلو و نیم
گوجه فرنگی تازه۴ عدد
سیب زمینی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب آلوچه۱ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
سیر۳ حبه
آب لیموترش تازهبه میزان لازم
زعفران دم کرده و کاریبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش کدو سبز خوشمزه و مخصوص کدو سبز ها را از وسط برش طولی داده و باید دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که باید ضخامت کدوها حداقل ۲ سانتی متر باشد تا حین پخت از هم باز نشود.

مرحله دوم

اگر کدوها خیلی بزرگ بودند می توانید آن ها را نصف کنید. شما باید علاوه بر کدو سیب زمینی و گوجه را هم به ترتیب در این تابه سرخ کنید پس به اندازه کافی روغن اضافه کنید. کدو سبز خیلی سریع می سوزد پس شعله گاز نباید خیلی بالا باشد.

مرحله سوم

بعد از سرخ شدن کدوها را از تابه خارج کنید. سیب زمینی ها پوست گرفته و آن ها را حلقه حلقه کرده و در همان روغن هر دو طرف سیب زمینی ها را به شکل کامل سرخ کنید. به هیچ وجه نباید سیب زمینی ها را به اندازه کوچک خرد کنید.

مرحله چهارم

باید همه صیفی جات در این غذا به اندازه های بزرگ خرد شود. سیب زمینی های سرخ شده را از تابه خارج کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط دو نیم کرده و در همان روغن کمی تفت دهید. باید هر دو طرف گوجه فرنگی ها را کاملا سرخ کنید.

مرحله پنجم

بهتر است کمی در ظرف را بگذارید تا گوجه فرنگی مغز پخت شود. در این مرحله اگر روغن اضافی در تابه بود آن را از تابه خارج کرده و سیر را برش زده و آن را با کمی کره و رب گوجه فرنگی تفت دهید. به این سس نمک و فلفل و زردچوبه و کاری را بیفزایید.

مرحله ششم

سرخ کردن ادویه ها باعث می شود تا عطر و رنگ آن ها بیشتر و بهتر آزاد شود. بعد از اینکه سس کاملا به خورد هم رفت ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد کمی رب آلوچه و آبلیمو ترش را به همراه زعفران دم کرده به سس اضافه کنید.

مرحله هفتم

کدو و سیب زمینی های سرخ شده را به سس اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا سس کاملا به خورد خورش برود. زمان پخت طولانی تر باعث له شدن کدو سبز ها می شود. در هنگام سرو گوجه های سرخ شده را در کنار خورش اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 خرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.