طرز تهیه حلوا ساده و خوشمزه برای مجالس مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا ساده و خوشمزه برای مجالس مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا ساده حلوا یکی از انواع دسرهای قدیمی ایرانی است که امروزه به عنوان یک شیرینی مناسبتی برای مراسم ها یا …

طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش کله جوش از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب کشک و گردو درست می شود، برای …

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو این پلو اصالتا اردبیلی است و مخصوص شهر نمین می باشد. سماق آذربایجان بسیار خوشرنگ و ترش است و …

طرز تهیه آش انار

طرز تهیه آش انار شمالی طرز تهیه آش انار یزدی طرز تهیه آش انار ساوه طرز تهیه آش انار رزا منتظمی طرز تهیه آش انار با لبو طرز تهیه آش انار با رب انار طرز تهیه آش انار شیرازی بدون گوشت آش انار در طب سنتی

آش انار بسیار سبک است در نتیجه در کنار سایر خوراکی‌ های شب یلدا به راحتی می ‌توان از آن استفاده کرد. این آش هم در شمال کشور تهیه می‌شود و هم شیراز و یزد. همه جا آن را درست می کنند هر کدام در نوع خودش عالی است. کوفته قلقلی در این دستور آش حذف شده است، ولی می توان گوشت قلقلی هم در آش استفاده شود. در مورد سبزی آش، میزان گشنیز سبزی را بیشتر می گیریم تا آش خوشمزه ای داشته باشیم. برای این که آش قرمز و خوشرنگ شود آب لبو را به آن اضافه می کنیم و اضافه کردن دانه های انار دلخواه است. در ترکیبات این آش سیر وجود ندارد و فقط با نعنا داغ و پیاز داغ و دانه های انار تزیین می شود. در این آش از انار ملس استفاده شده ولی طبق سلیقه می توان از انار ترش هم استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش انار در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی آش۵۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذا خوری
لپهنصف پیمانه
پیاز۳ عدد
برنج۱ پیمانه
انار دانه شده۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
نعنا خشک۳ قاشق غذا خورش
آب انار۱ تا ۲ پیمانه
چغندر قرمز یا لبو متوسط۳ عدد

طرز تهیه آش انار

مرحله اول

برای تهیه آش انار خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، لپه شسته شده را در قابلمه می ریزیم و درب آن را بسته و می پزیم. چغندر را هم در قابلمه ای جداگانه با درب بسته می پزیم. دو عدد از پیازها را شسته و پوست می گیریم.

مرحله دوم

سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عسلی شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. سپس برنج را شسته و ۳ لیتر آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم تا با درب بسته و حرارت ملایم برنج کاملاً بپزد و شکفته شود. بعد از این که برنج پخت، سبزی آش را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به مدت۳۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا سبزی در قابلمه درب بسته بپزد. در مرحله بعد لپه پخته و لبوی پخته و خرد شده را به همراه آب لبو اضافه می کنیم. حالا آب انار، رب انار و به دلخواه دانه های انار را به آش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس نمک را تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بزند. یک پیاز باقی مانده را شسته و پوست می گیریم و به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله ششم

سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به خوبی سرخ شود و پیاز داغ تهیه می کنیم. سپس پیازها را از روغن خارج کرده و نعنا را در همان روغن داغ ریخته و حرارت را خاموش می کنیم در آخر زمانی‌ که آش جا افتاد، مقداری از نعنا داغ و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.