طرز تهیه آش ماست ساده به روش ترکی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش ماست
آش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که در فصل های سرد، می تواند شادی و گرما را به خانه های ما هدیه دهد. ترکیب ساده و در عین حال مقوی این آش باعث می شود حتی تنبل ترین افراد هم وقتی هوس آش ماست به سرشان زد، خیلی سریع دست به کار شوند. این آش به نسبت سایر آش ها، دستور ساده ای دارد و تنها باید دقت داشته باشید تا برنج ته نگیرد. ما در این دستور یکی از ساده ترین روش ها را برای تهیه این آش خوشمزه برای شما آماده کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ماست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | نیم کیلو |
برنج ایرانی | ۲ پیمانه |
نخود آش | ۲۰۰ گرم |
اسفناج | ۲ پیمانه |
سیر | ۶ حبه |
شوید | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد درشت |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش ماست
مرحله اول
برای تهیه آش ماست خوشمزه و سنتی ابتدا نخود آش را از شب قبل در آب و کمی نمک بخیسانید. چند بار آب نخود را عوض کنید تا نفخ آن به شکل کامل خارج شود. در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید.
مرحله دوم
در این صورت حتما آن را آب بکشید و کمی دیرتر به آش اضافه کنید. در ادامه یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت گوسفندی را به همراه یک پیاز و کمی زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا کامل بپزد.
مرحله سوم
به هیچ وجه نباید به گوشت هنگام پخت نمک اضافه کنید چون باعث دیرپز شدن آن می شود. نخود را آب کشیده و به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با گوشت دو ساعت بپزد. برنج را از شب قبل در آب بخیسانید.
مرحله چهارم
وقتی که گوشت و نخود پخت باید برنج را به آن اضافه کنید. در این مرحله اسفناج ها را به خوبی شسته و با دقت روی تخته اشپزخانه خرد کنید. سپس آن ها را به مواد آش اضافه کنید و اجازه دهید تا با بقیه مواد جا بیفتد.
مرحله پنجم
به این توجه داشته باشید که باید برنج کاملا له شود تا لعاب بیندازد و علاوه بر آن باید کمی آش را هم بزنید تا ته نگیرد. کمی شوید کوهی هم به آش اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت کاملا مغزپخت شد، آن را از قابلمه خارج کنید.
مرحله ششم
گوشت را با گوشت کوب کمی بکوبید و سپس آن را ریش ریش کنید. گوشت ریش ریش شده را دوباره به قابلمه آش برگردانید. در تمام مدت حواستان به آش باشد. اگر غلظت آش کم شد می توانید کمی آب جوش یا استاک گوشت به آن اضافه کنید.
مرحله هفتم
اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد. نیم ساعت پایانی باید سیرها را با کمی نمک بکوبید و سپس آن ها را به آش اضافه کنید. در این دستور نیازی نیست تا سیرها را سرخ کنید. بعد از اینکه آش به غلظت کافی رسید زیر گاز را خاموش کنید.
مرحله هشتم
بعد از ۵ دقیقه کمی ماست به آش اضافه کرده و هم بزنید. آش شما آماده است. برای روی آش می توانید از کمی پیاز داغ استفاده کنید. نکته مهم این است که نباید بعد از اضافه کردن ماست خیلی آش روی حرارت بماند.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو زنانه مجلسی: انتخاب این مانتو برای مراسمهای رسمی چقدر عالیه!
- شومیز شیک و جدید ؛ با این انتخابها همیشه خوشاستایل و باکلاس باش
- مانتو مشکی مخصوص خانم های شیک ؛ یه انتخاب بیدردسر برای استایل هر روز
- لاک ناخن طرح گربه؛ مدل فوقالعاده برای خانمهای خوشسلیقه و فانتزی
- ۱۵ مدل لباس عروس جدید باکلاس؛ انتخابی متفاوت برای عروسهای خوشسلیقه
- منبع :
- k.tajadody