طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه یکی از مجبوب ترین غذاهای بازاری است. می توانید با هرچه که دلتان می خواهد درون آن را …

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه …

طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست …

طرز تهیه آش ماست

طرز تهیه ی آش ماست ساده طرز تهیه آش ماست ترکی طرز تهیه آش ماست بدون گوشت طرز تهیه آش ماست شیرازی بدون گوشت طرز تهیه آش ماست با رشته فیلم طرز تهیه آش ماست شیرازی طرز تهیه آش ماست مجلسی طرز تهیه آش ماست با نخود

آش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که در فصل های سرد، می تواند شادی و گرما را به خانه های ما هدیه دهد. ترکیب ساده و در عین حال مقوی این آش باعث می شود حتی تنبل ترین افراد هم وقتی هوس آش ماست به سرشان زد، خیلی سریع دست به کار شوند. این آش به نسبت سایر آش ها، دستور ساده ای دارد و تنها باید دقت داشته باشید تا برنج ته نگیرد. ما در این دستور یکی از ساده ترین روش ها را برای تهیه این آش خوشمزه برای شما آماده کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ماست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندینیم کیلو
برنج ایرانی۲ پیمانه
نخود آش۲۰۰ گرم
اسفناج۲ پیمانه
سیر۶ حبه
شوید۱ قاشق غذاخوری
ماست۱ لیوان
پیاز۱ عدد درشت
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه آش ماست

مرحله اول

برای تهیه آش ماست خوشمزه و سنتی ابتدا نخود آش را از شب قبل در آب و کمی نمک بخیسانید. چند بار آب نخود را عوض کنید تا نفخ آن به شکل کامل خارج شود. در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید.

مرحله دوم

در این صورت حتما آن را آب بکشید و کمی دیرتر به آش اضافه کنید. در ادامه یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت گوسفندی را به همراه یک پیاز و کمی زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا کامل بپزد.

مرحله سوم

به هیچ وجه نباید به گوشت هنگام پخت نمک اضافه کنید چون باعث دیرپز شدن آن می شود. نخود را آب کشیده و به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با گوشت دو ساعت بپزد. برنج را از شب قبل در آب بخیسانید.

مرحله چهارم

وقتی که گوشت و نخود پخت باید برنج را به آن اضافه کنید. در این مرحله اسفناج ها را به خوبی شسته و با دقت روی تخته اشپزخانه خرد کنید. سپس آن ها را به مواد آش اضافه کنید و اجازه دهید تا با بقیه مواد جا بیفتد.

مرحله پنجم

به این توجه داشته باشید که باید برنج کاملا له شود تا لعاب بیندازد و علاوه بر آن باید کمی آش را هم بزنید تا ته نگیرد. کمی شوید کوهی هم به آش اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت کاملا مغزپخت شد، آن را از قابلمه خارج کنید.

مرحله ششم

گوشت را با گوشت کوب کمی بکوبید و سپس آن را ریش ریش کنید. گوشت ریش ریش شده را دوباره به قابلمه آش برگردانید. در تمام مدت حواستان به آش باشد. اگر غلظت آش کم شد می توانید کمی آب جوش یا استاک گوشت به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد. نیم ساعت پایانی باید سیرها را با کمی نمک بکوبید و سپس آن ها را به آش اضافه کنید. در این دستور نیازی نیست تا سیرها را سرخ کنید. بعد از اینکه آش به غلظت کافی رسید زیر گاز را خاموش کنید.

مرحله هشتم

بعد از ۵ دقیقه کمی ماست به آش اضافه کرده و هم بزنید. آش شما آماده است. برای روی آش می توانید از کمی پیاز داغ استفاده کنید. نکته مهم این است که نباید بعد از اضافه کردن ماست خیلی آش روی حرارت بماند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.