طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ رزا منتظمی فوت و فن مازندرانی مرحله به مرحله خورشت حرفه ای بدون گوشت الو اسفناج تصویری

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با اسفناج و آلو طبخ می شود. این خورش را می توان به صورت ترش یا ملس تهیه نمود. در این خورش از گوشت گوسفندی استفاده شده است. این خورش را می توان در کنار لیمو ترش تازه و سبزی و برنج سفید یا کته سرو نمود. وجود اسفناج در این خورش کنار مزه ترشی آن که ناشی از آلو و رب انار است، به جذب آهن موجود در اسفناج کمک زیادی می کند و این خورش را بسیار مفید می سازد که توصیه می شود برای کودکان و نوجوانان در حال رشد تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۱ کیلو گرم
گوشت خورشتی گوسفندی۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب انار۱ قاشق غذا خوری
آلو بخارا۱۰ عدد
زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود و رنگ آن تغییر کند. در این مرحله، ادویه ها را به جز نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس به خوبی تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. سپس به اندازه ای که روی گوشت را حدودا چند بند انگشت آب بگیرد به آن آب اضافه کرده و ۲ ساعت زمان می دهیم تا با شعله کم گوشت پخته شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که می توان تمام مراحل فوق را در زود پز انجام داد و زمان پخت گوشت را به ۱ ساعت کاهش داد. حالا اسفناج ها شسته و بعد از این که آب آن خارج شد، آن را ریز می کنیم. سپس اسفناج ها را درون یک تابه می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس روی حرارت قرار می دهیم تا آب اسفناج ها به طور کامل کشیده شود. در ادامه زمانی که آب اسفناج به خوبی کشیده شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا با حرارت کم اسفناج ها سرخ و تیره شود.

مرحله ششم

به نکته ای که در پخت این خورش خوشمزه باید توجه داشته باشیم این است که هر چه اسفناج ها بیشتر سرخ شود خوشمزه تر است اما املاح معدنی و خواص آن کاهش می یابد. اسفناج سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله در صورت نیاز کمی دیگر آب جوش به آن اضافه می کنیم. سپس می گذاریم خورش به طور کامل بپزد و به غلظت مناسب برسد. سپس حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا اسفناج ها هم پخته شود.

مرحله هشتم

زمانی که خورش به روغن افتاد، آلو بخارای شسته شده و رب انار و نمک را اضافه می کنیم و بعد از این که آلو ها پخته شد، آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. این خورش را کنار هر نوع برنج یا کته ای می توان تهیه و سرو نمود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.