طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش کنگر
خورشت کنگر یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و بینظیر است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود، این غذای خوش طعم و ساده و پر طرفدار را میتوان با روشهای مختلف و مواد متنوعی تهیه کرد و برای پذیرایی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش کنگر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
کنگر پاک شده | ۷۵۰ گرم |
جعفری | ۲۵۰ گرم |
نعناع | ۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
آب لیموی تازه | ۴/۱ پیمانه |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
دستور پخت خورش کنگر
مرحله اول
برای تهیه خورش کنگر ابتدا کنگرها را پاک کنید و تمیز بشورید و بعد از این که خشک شدند آنها را در اندازههای کوچک خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد کنگرها را در آن کامل سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس سبزیها را پاک کنید و تمیز بشورید و وقتی آب اضافی آنها رفت، ریز خرد و ساطوری کنید، بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد سبزیها را در آن بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.
مرحله سوم
بعد از این که رنگ سبزیها تیره شد، آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس پیازها را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند و بعد گوشتها را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
گوشت را از قبل در اندازههای کوچک خرد کنید و بعد با پیازها در تابه تفت دهید تا همه قسمتهای آنها سرخ شود و رنگ گوشت عوض شود، سپس زر چوبه و فلفل سیاه و به دلخواه کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود.
مرحله پنجم
بعد کنگر و سبزیها را هم در تابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس ۳ لیوان آب روی مخلوط مواد بریزید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب بپزند و خورشت جا بیفتد، در آخر پخت کمی نمک به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد کمی پودر دارچین و یا چوب دارچین و مقداری آب لیموی تازه را هم روی مواد خورشت بریزید و هم بزنید تا کاملا به خورد خورشت برود بعد از این که مخلوط مواد چند جوش زد و خورشت کاملا آماده شد سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
سپس خورشت کنگر را در ظرف مناسب بریزید و برنج زعفرانی را هم که همزمان با آن پختهاید در ظرف دیگری بریزید و این غذای خوش طعم و لذیذ را همراه با سالاد، ترشی، زیتون پرورده، سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو تابستونی سبک و آزاد؛ ۱۵ مدل نخی و خنک که تو گرما نجاتت میده!
- ایده خرید النگو مدرن؛ برای داشتن یه استایل روزمره شیک و خاص، باید چی بخری؟
- مانتو اسپرت زنانه خاص؛ یک مانتو که میتونه استایل تو رو از همیشه جذابتر کنه
- تابلو هنری دکوراتیو؛ کالکشن ۱۵ مدل تابلو هنری دکوراتیو برای زیباسازی دیوارهای منزل
- مانتو کرپ شیک و عروسکی؛ ۱۵ ایده خاص برای یک استایل دخترونه و متفاوت
- نگاهی به ۱۵ طراحی خاص از ست حلقه ازدواج شیک جذاب؛ بهترین ایدهها برای سلیقههای
- منبع :
- maman_farah_cooking