طرز تهیه خورش نخود فرنگی

طرز تهیه خورش نخود فرنگی با گوشت چرخ کرده فیلم طرز تهیه خورش نخود فرنگی طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ خورش نخود فرنگی نی نی سایت خورش نخود فرنگی و هویج خورش نخود فرنگی و شوید خورش نخود فرنگی بدون گوشت

خورش نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش نخود فرنگی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نخود فرنگی۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز خشکاز هر کدام ۱ قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی۲ عدد درشت
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
زیره و پودر زنجبیلبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پودر غورهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

مرحله اول

برای تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه در ابتدای کار نخود فرنگی را به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود. حالا گوشت چرخ کرده را می‌ افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شده و تغییر رنگ پیدا کند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، پودر زنجبیل، فلفل قرمز و پودر غوره به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، نخود فرنگی پخته شده را درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه می افزاییم. حالا جعفری و گشنیز خشک را به تابه می‌ افزاییم و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

زمانی که عطر سبزیجات خشک آزاد شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود، سپس مقداری آب افزوده و درب تابه را می بندیم تا گوشت به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

در این فاصله پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم تا نشاسته آنها از بین برود. حالا سیب زمینی های نگینی را به همراه مقداری روغن کاملا سرخ می‌ کنیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر خورش روی حرارت بماند تا سیب‌ زمینی‌ ها مزه دار شوند. حالا مقداری زعفران به تابه می افزاییم.

مرحله هشتم

پس از اضافه کردن زعفران، خورش را به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب شود و بعد از ۵ دقیقه خورشت نخود فرنگی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پلو زعفرانی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.