طرز تهیه حلوای شیره خرما ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش ریواس ساده به روش کردی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی …
آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر
طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را …
طرز تهیه پاستا پنیری به روش رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه پاستا پنیری پاستا پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته …
طرز تهیه حلوای شیره خرما
حلوا شیره خرما، نوعی حلوا خوشمزه و لذیذ است که عطر و طعم بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود، این حلوای خوش طعم را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید و به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیره خرما در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوای شیره خرما | |
آرد شیرینی | ۱ لیوان |
شیره خرما یا شیره انگور | ۱ و ۳/۱ لیوان |
گلاب | ۳/۲ لیوان |
زعفران غلیظ | ۳/۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن | ۳/۱ لیوان |
طرز تهیه حلوای شیره خرما
مرحله اول
برای تهیه حلوای شیره خرما ابتدا مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد و غلیظ شود، بعد شیره خرما را در یک ظرف بریزید و با توجه به ذائقه خودتان مقداری گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله دوم
میتوانید اگر شیره خرما در دسترس نبود و یا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید به جای آن از شیره انگور استفاده کنید، مقدار گلاب هم کاملا سلیقهای است و میتوانید به دلخواه خودتان مقدار گلاب را کمتر و یا بیشتر از مقدار لازم در حلوا بریزید.
مرحله سوم
بعد زعفران دمکرده غلیظ را به آنها اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا فقط گرم شوند، نیازی به جوشیدن مخلوط نیست، بعد از این که مخلوط گرم شد و مواد کاملا با هم مخلوط شدند ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد داخل یک تابه مقداری روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و با روغن مخلوط و یکدست شوند و بعد آرد را به مخلوط آنها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله پنجم
به مدت نیم ساعت آرد را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود و کاملا با کره و روغن مخلوط شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، بعد شیره را طی ۳ مرحله به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چند دقیقه مخلوط را هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد حلوا را داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا در دمای محیط کمی خنک شود.
مرحله هفتم
سپس حلوا شیره خرما را در ظرف مناسب بریزید و با کمک لیسک یا قاشق آن را پهن و باز کنید و سطح حلوا را صاف کنید و با کمک قاشق اطراف حلوا را فرم دهید و با چنگال روی آن طرح دهید و کمی شیره خرما و یا شیره انگور در کنار ظرف قرار دهید. در آخر حلوا شیره خرما را با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام، خردههای مغز گردو و خردههای مغز فندق تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- mahnazi_food