طرز تهیه حمیسه جگر ساده به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمیسه جگر ساده به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمیسه جگر حمیسه جگر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه جنوب کشورمان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه به روش لبنانی مرحله به مرحله

طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه به روش لبنانی مرحله به مرحله

طرز تهیه بابا غنوش بابا غنوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه لبنانی است که طعم آن به دلیل بادمجان کبابی به میرزا قاسمی …

طرز تهیه بادمجان پفکی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بادمجان پفکی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بادمجان پفکی بادمجان پفکی یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی …

طرز تهیه حلوای نارگیلی

طرز تهیه حلوای نارگیل با شیر طرز تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی طرز تهیه حلوای نارگیلی عربی حلوای نارگیلی عراقی حلوا نارگیل شف طیبه حلوای پاپ نارگیلی

حلوای نارگیلی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم حلوای نارگیلی
آرد سفید۱ پیمانه
شیر خشک۱ پیمانه
ترکیب روغن جامد و مایع۱ پیمانه
پودر نارگیل۱ پیمانه
شکر۲ پیمانه
گلاب۱ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشف غذاخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه حلوای نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار به سراغ درست کردن شهد حلوا می رویم، برای این منظور شکر را به همراه گلاب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند.

مرحله دوم

زمانی که شکر حل شد، پودر هل را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم و پس از اینکه به نقطه جوش رسید، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شهد کاملا خنک شود. حالا به سراغ درست کردن حلوا می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور آرد سفید را به همراه شیر خشک از الک ۳ مرتبه رد کرده و درون یک تابه مناسب می ریزیم. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

در ادامه ترکیب روغن جامد و مایع را کم کم به تابه می افزاییم، سپس به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا حلوا نسکافه ای رنگ شود. حالا پودر نارگیل را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شهد خنک شده را به حلوا کم کم افزوده و هم زدن به صورت مداوم را تا زمانی که حلوا منسجم و نرم شود، ادامه می دهیم. پس از اینکه شهد کاملا جذب حلوا شد و حلوا از دیواره های تابه فاصله گرفت به این معناست که آماده است.

مرحله ششم

در نهایت تابه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا حلوا نارگیلی کمی از حرارت بیفتد، سپس حلوا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و با مقداری پرک بادام، پودر نارگیل، خلال پسته یا کنجد تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.