طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، از بامیه …

طرز تهیه سالاد کارتوفل خوشمزه آلمانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کارتوفل خوشمزه آلمانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کارتوفل سالاد کارتوفل یکی از سالادهای خوشمزه و معروف آلمانی است که می‌توان آن را در وعده نهار و شام …

طرز تهیه سالاد کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا رژیمی طرز تهیه سالاد کینوا با مرغ طرز تهیه سالاد کینوا با کاهو طرز تهیه سالاد کینوا با سبزیجات سالاد کینوا مجلسی کالری سالاد کینوا سالاد کینوا و آووکادو سالاد کینوا با سس بادام زمینی

کینوا به عنوان یکی از انواع غلات مورد استفاده قرار می‌گیرد و به خاویار گیاهی معروف است و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها است، کینوا در ۳ رنگ سفید، سیاه و قرمز وجود دارد و در تهیه سالاد، کتلت، برگر و سوپ مورد استفاده می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کینوا در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کینوا رنگییک پیمانه
خیار۲ عدد
گوجه۱ عدد
پیاز۱ عدد
انبه۱ عدد
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
فلفل دلمه۱ عدد
پنیربه مقدار دلخواه
کلم بنفش۵ تا ۶ برگ
کرفس خرد شدهنصف پیمانه
مواد لازم برای سس
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
رنده پوست لیمو ترش۱ عدد

طرز تهیه سالاد کینوا

مرحله اول

برای تهیه سالاد کینوا ابتدا کینوا را مانند برنج کته بپزید به این شکل که کینوا را تمیز بشورید و در یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بگیرید که روی کینوا را بپوشاند و به اندازه یک نیم بند انگشت بالاتر از سطح کینوا قرار بگیرد و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله دوم

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد و آب درون قابلمه کشیده شد سپس درب قابلمه را با دم‌کنی ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کینوا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.

مرحله سوم

سپس کینوا سرد شده را در یک ظرف مناسب برای سالاد بریزید و بعد خیارها را بشورید و به دلخواه خودتان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ظرف سالاد بریزد، بعد گوجه‌‌ را هم بشورید و نگینی خرد کنید و روی خیارها در ظرف سالاد بریزد.

مرحله چهارم

سپس مقداری جعفری را بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس ریز خرد کنید و در ظرف سالاد بریزد، بعد چند برگ کلم بنفش را هم بشورید و خشک کنید و ریز خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

حالا مقداری کرفس را بشورید و خشک کنید و ریز خرد کنید و روی مواد بریزید، سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و بعد یک فلفل دلمه‌ای را بشورید و به شکل نگینی خرد کنید و روی سالاد بریزید‌.

مرحله ششم

فلفل دلمه‌ای را به دلخواه و سلیقه خودتان از هر رنگی که خواستید انتخاب کنید و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ را در سالاد بریزید، سپس یک انبه را بشورید و پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید و انبه را نگینی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

مرحله هفتم

اگر انبه در دسترس نبود می‌توانید گوشت پرتقال را جایگزین انبه کنید و بعد به دلخواه و با توجه ذائقه خودتان مقداری پنیر پارمزان یا پنیر چدار را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله هشتم

سپس برای درست کردن سس سالاد یک لیمو ترش تازه را بشورید و با رنده ریز پوست سبز آن را رنده کنید و در ظرفی بریزید، پوست سفید را رنده نکنید چون تلخ است بعد لیمو ترش را از وسط برش بزنید آب آن را بگیرید و به ظرف اضافه کنید.

مرحله نهم

سپس مقداری روغن زیتون را به ظرف سس اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی فلفل قرمز را هم به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و سس را روی سالاد بریزید.

مرحله دهم

وقتی سس را به سالاد اضافه کردید و با هم مخلوط کردید سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد سالاد برود و عطر و طعم همه مواد سالاد و سس با هم ترکیب شوند، بعد از آن از یخچال بیرون بیاورید و هم بزنید.

مرحله یازدهم

بعد از آن سالاد را در ظرف مناسب بکشید و با مقداری گردو خرد شده و چند برش لیموی تازه تزئین کنید و همراه با وعده‌های غذایی یا به عنوان یک وعده رژیمی برای افراد با رژیم غذایی گیاهی استفاده کنید و همراه با انواع سالادها و غذاها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.