طرز تهیه سالاد کینوا خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه املت شاک شوکا به روش تونسی مرحله به مرحله
طرز تهیه املت شاک شوکا املت شاک شوکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار تونس است که با ترکیبات متنوعی درست می …
طرز تهیه قیساوا خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله
طرز تهیه قیساوا قیساوا نوعی صبحانه مقوی و خوشمزه از شهرهای مختلف کشورمان است که طعم فوق العادهای دارد و خیلی راحت و …
طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه واویشکا مرغ واویشکا مرع یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشورمان می …
طرز تهیه سالاد کینوا
کینوا به عنوان یکی از انواع غلات مورد استفاده قرار میگیرد و به خاویار گیاهی معروف است و سرشار از مواد معدنی و ویتامینها است، کینوا در ۳ رنگ سفید، سیاه و قرمز وجود دارد و در تهیه سالاد، کتلت، برگر و سوپ مورد استفاده می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کینوا در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کینوا رنگی | یک پیمانه |
خیار | ۲ عدد |
گوجه | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
انبه | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | نصف پیمانه |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
پنیر | به مقدار دلخواه |
کلم بنفش | ۵ تا ۶ برگ |
کرفس خرد شده | نصف پیمانه |
مواد لازم برای سس | |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
رنده پوست لیمو ترش | ۱ عدد |
طرز تهیه سالاد کینوا
مرحله اول
برای تهیه سالاد کینوا ابتدا کینوا را مانند برنج کته بپزید به این شکل که کینوا را تمیز بشورید و در یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بگیرید که روی کینوا را بپوشاند و به اندازه یک نیم بند انگشت بالاتر از سطح کینوا قرار بگیرد و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله دوم
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد و آب درون قابلمه کشیده شد سپس درب قابلمه را با دمکنی ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کینوا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله سوم
سپس کینوا سرد شده را در یک ظرف مناسب برای سالاد بریزید و بعد خیارها را بشورید و به دلخواه خودتان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ظرف سالاد بریزد، بعد گوجه را هم بشورید و نگینی خرد کنید و روی خیارها در ظرف سالاد بریزد.
مرحله چهارم
سپس مقداری جعفری را بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس ریز خرد کنید و در ظرف سالاد بریزد، بعد چند برگ کلم بنفش را هم بشورید و خشک کنید و ریز خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
حالا مقداری کرفس را بشورید و خشک کنید و ریز خرد کنید و روی مواد بریزید، سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و بعد یک فلفل دلمهای را بشورید و به شکل نگینی خرد کنید و روی سالاد بریزید.
مرحله ششم
فلفل دلمهای را به دلخواه و سلیقه خودتان از هر رنگی که خواستید انتخاب کنید و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ را در سالاد بریزید، سپس یک انبه را بشورید و پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید و انبه را نگینی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
مرحله هفتم
اگر انبه در دسترس نبود میتوانید گوشت پرتقال را جایگزین انبه کنید و بعد به دلخواه و با توجه ذائقه خودتان مقداری پنیر پارمزان یا پنیر چدار را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله هشتم
سپس برای درست کردن سس سالاد یک لیمو ترش تازه را بشورید و با رنده ریز پوست سبز آن را رنده کنید و در ظرفی بریزید، پوست سفید را رنده نکنید چون تلخ است بعد لیمو ترش را از وسط برش بزنید آب آن را بگیرید و به ظرف اضافه کنید.
مرحله نهم
سپس مقداری روغن زیتون را به ظرف سس اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی فلفل قرمز را هم به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و سس را روی سالاد بریزید.
مرحله دهم
وقتی سس را به سالاد اضافه کردید و با هم مخلوط کردید سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد سالاد برود و عطر و طعم همه مواد سالاد و سس با هم ترکیب شوند، بعد از آن از یخچال بیرون بیاورید و هم بزنید.
مرحله یازدهم
بعد از آن سالاد را در ظرف مناسب بکشید و با مقداری گردو خرد شده و چند برش لیموی تازه تزئین کنید و همراه با وعدههای غذایی یا به عنوان یک وعده رژیمی برای افراد با رژیم غذایی گیاهی استفاده کنید و همراه با انواع سالادها و غذاها سرو کنید.
- منبع :
- ashpazi.celine