طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله یونانی مجلسی با انار جعفری ترکیه شف طیبه آشپزخانه کوچک من خواص سالاد تبوله

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد تبوله در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندمنصف لیوان
پیازچه۴ عدد
خیاردو عدد
نعنای خرد شده۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شدهنصف لیوان
گوجه فرنگیدو عدد
آبلیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

برای تهیه سالاد تبوله ابتدا بلغور گندم را به خوبی می شوییم سپس داخل یک قابلمه کوچک ریخته و تقریبا سه برابر مقدار بلغور آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بلغور به مدت یک ساعت در آب جوش خیس بخورد.

مرحله دوم

اگر می خواهید بلغور ها پس از مصرف هضم آسان تری داشته باشند می توانید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به بلغور ها اضافه کنید و قابلمه حاوی بلغور را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. البته این کار اختیاری می باشد و در صورتی که معده ضعیفی دارید توصیه می شود.

مرحله سوم

در این مرحله خیار ، پیازچه ( یا پیاز ) و گوجه فرنگی را می شوییم سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ( مانند سالاد شیرازی البته کمی ریزتر باشد ظاهر سالاد زیباتر می شود ) در ادامه نعناع و جعفری را نیز پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله بلغورها را آبکشی می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه خیار ، گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس جعفری و نعناع را که قبلا خرد کرده ایم به دیگر مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد سالاد یکدست شدند مقداری نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه می کنیم. در آخر می توانید چند قاشق روغن زیتون دیگر به سالاد اضافه کنید تا هضم آسانتری داشته باشد. برای بهتر شدن طعم سالاد تبوله کمی آب لیمو تازه نیز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آبلیمو اضافه کردیم مواد سالاد را کمی زیر و رو می کنیم سپس سالاد را داخل ظرف سالاد خوری میریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم بگیرد آنرا به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.

نکات تهیه سالاد تبوله

سالاد تبوله با انار

برای تزیین و همچنین بهتر شدن طعم این سالاد می توانید از دانه های انار هم استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به سالاد تبوله می دهد. البته چون انار در تمام فصل ها در دسترس نیست می توانید این کار را در فصل های پاییز و زمستان انجام دهید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 خرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.