طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی، همراه نکات و ترفندها

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی، همراه نکات و ترفندها

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی کوفته گوشت و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم …

طرز تهیه کره پسته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کره پسته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کره پسته کره پسته یکی از انواع چاشنی‌های خوشمزه و بسیار مقوی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و …

طرز تهیه سالاد گندم

طرز تهیه سالاد گندم , دستور پخت سالاد گندم و سبزیجات

سالاد گندم یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد رژیمی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گندم در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم سیاه۱ لیوان
کنسرو ذرت۱ استکان
پیازچه۳ ساقه
نعنا تازه½ دسته
شوید۱ دسته
فلفل دلمه ای قرمز۳ عدد
خیارشور۶ عدد
انار دان شده۱ استکان
مواد لازم برای سس
روغن زیتون½ استکان
لیمو ترش تازه½ لیمو
رب انار یا سس انار۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد گندم

مرحله اول

برای تهیه سالاد گندم خوشمزه در ابتدای کار گندم سیاه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم گندم سیاه به مدت ۱۵ دقیقه کاملا پخته و نرم شود.

مرحله دوم

در این فاصله فلفل دلمه ای قرمز را روی حرارت به صورت کبابی می پزیم، سپس به همراه خیارشور به اندازه های دلخواه خرد می کنیم. حالا پیازچه را به همراه نعنا و شوید به صورت ریز خرد کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه گندم را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی اش گرفته شده و کاملا خنک شود. حالا گندم را به همراه ذرت، پیازچه، نعنا، شوید، فلفل دلمه ای قرمز، خیارشور و انار درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش تازه، رب انار و نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ترکیب و یکدست شود.

مرحله پنجم

در ادامه سس را به صورت پخش درون کاسه روی مواد سالاد ریخته و با دو قاشق سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در نهایت اجازه می دهیم سالاد به مدت ۱ ساعت استراحت کند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 19 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.