طرز تهیه کشک کدو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کشک کدو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کشک کدو کشک کدو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مقوی برای تقویت بدن با نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مقوی برای تقویت بدن با نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای کمکی خوشمزه و مقوی است که به عنوان پیش غذا و غذای کامل هم استفاده می …

طرز تهیه کله پاچه خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کله پاچه خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کله پاچه کله پاچه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای صبحانه و عصرانه درست می شود، …

طرز تهیه آش ترش عدس

طرز تهیه آش ترش عدس , دستور پخت آش ترش عدس

آش ترش عدس یکی از انواع آش‌های خوشمزه و ساده است که با روش‌های مختلف و مواد متنوعی از سبزیجات درست می‌شود و برای وعده عصرانه بسیار مناسب است، این آش بافت سبک و نرمی دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ترش عدس در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر
برنج ترجیحا نیم دانه۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
عصاره استخوان گوسفندبه مقدار لازم
گشنیز خرد شده۳ الی ۴ پیمانه
اسفناج درشت خرد شده۵۰۰ گرم
تره خرد شدهنصف پیمانه
پیاز بزرگ۲ عدد
سیر له شده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر گیشنیزبه مقدار لازم
آبغوره۱ پیمانه
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
باقالی تازه۱ پیمانه

طرز تهیه آش ترش عدس

مرحله اول

ابتدا پیاز را خلالی و ریز خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شود، بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله دوم

سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا با گوشتکوب له کنید و بعد در روغن بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود سپس پودر گشنیز و نعناع خشک را هم روی مواد بریزید.

مرحله سوم

بعد از این که کمی تفت خوردند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس دریک قابلمه عصاره استخوان گوسفند که از قبل آماده کرده‌اید را بریزید و برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.

نکته: اگر عصاره تازه در دسترس نداشتید می‌توانید از قرص آن استفاده کنید که در این صورت خیلی کم نمک بزنید چون این قرص‌ها شور هستند.

مرحله چهارم

بعد از این‌ که شروع به جوشیدن کرد عدس را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت با هم بجوشند سپس مخلوط پیاز داغ و سیر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و به مدت نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب بپزند.

مرحله پنجم

در این فاصله مقداری گشنیز و اسفناج و تره را پاک کنید و تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خشک شود بعد هر کدام را جدا خرد کنید، اسفناج‌ها را کمی درشت تر از گشنیز و تره خرد کنید و بعد به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

سپس باقالی‌ها را پاک کنید و بعد مقداری از آن‌ها را در مخلوط مواد آش بریزید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا مواد آش ریز بجوشد و پخته شود و آش خوب جا بیفتد، بعد در چند دقیقه آخر پخت آبغوره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

به جای آبغوره با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از مقداری رب آلوچه استفاده کنید، اگر غوره تازه یا آلوچه تازه هم در دسترس داشته باشید می‌‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و در آش بریزید چون طعم و عطر فوق العاده‌ خوشمزه ای دارند.

مرحله هشتم

بعد از این‌که آش خوب جا افتاد و پخته شد در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ شوید، گشنیز و نعناع تازه و چند برش لیمو ترش تزئین کنید و همراه با انواع دورچین به عنوان یک میان وعده مناسب و سالم و خوش طعم سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.