طرز تهیه گراتن گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه گراتن گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه گراتن گوشت گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و فوق‌العاده لذیذ است که با توجه به مواد آن طعمی مانند پیتزا دارد …

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان …

طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هزاری ماهی هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

طرز تهیه سالاد کلم قرمز رستورانی طرز تهیه سالاد کلم قرمز با سس مایونز طرز تهیه سالاد کلم قرمز و انار طرز تهیه سالاد کلم قرمز با خیارشور طرز تهیه سالاد کلم قرمز با هویج طرز تهیه سالاد کلم قرمز و سفید سالاد کلم قرمز با کشمش و گردو سالاد کلم بنفش با ماست

سالاد کلم بنفش یکی از انواع سالادهای خوش طعم و خوش رنگ است و این سالاد خوشمزه و شیک به عنوان پیش غذا برای پذیرایی بسیار مناسب است و به راحتی و خیلی سریع می‌توانید آن را درست کنید و از این سالاد مقوی و پرخاصیت استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم بنفش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بنفش½ یک بوته کوچک
هویج کوچک۲ عدد
شوید تازهبه مقدار لازم
ذرت پختهنصف پیمانه
خیار شور خرد شده۱ پیمانه
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
نعناع تازهبه مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس
ماست۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

مرحله اول

برای تهیه سالاد کلم بنفش ابتدا برگ‌های رویی کلم بنفش را اگر خراب هستند از آن جدا کنید و به وسیله یک پوست‌کن کلم بنفش را نواری و باریک خرد کنید و سپس کلم‌ بنفش‌ها را تمیز بشورید و در آبکش بریزید و بگذارید کنار تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و خشک شوند.

مرحله دوم

سپس هویج‌ها بشورید و پوست آن‌ها را بگیرید و بعد با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، بعد یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس کلم بنفش خرد شده را در آن تفت دهید.

نکته: چون کلم دیر هضم است با مقداری روغن زیتون تفت داده می‌شود تا هضم آن آسان‌تر باشد.

مرحله سوم

هویج‌ها را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری شوید تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید و کنار بگذارید، از نعناع هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله چهارم

برای درست کردن سس مخصوص، ماست و سس مایونز را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود بعد یک لیمو ترش تازه را بشورید و برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و آب لیمو کامل به خورد مواد برود و سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر فلفل آزاد و در مواد پخش شود، با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان می‌توانید از کمی فلفل قرمز هم استفاده کنید.

مرحله ششم

سپس ترکیب کلم بنفش و هویج را که تفت داده اید به سس اضافه کنید و هم بزنید بعد شویدها را روی سس بریزد و با آن ترکیب کنید، حالا خیار شورها را نگینی ریز و خرد کنید و به مقدار لازم به مواد اضافه کنید تا کاملا با سس ترکیب شوند.

مرحله هفتم

بعد مقداری ذرت را در یک ظرف بریزید و روی آن آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذرت‌ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و نرم شوند یا از کنسرو ذرت استفاده کنید و ذرت‌ها را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

حالا سالاد و سس را با قاشق خوب هم بزنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کامل به خورد مواد سالاد رود و بعد از این مدت از یخچال در بیاورید و با قاشق هم بزنید تا اگر سس ته‌نشین شده دوباره در سالاد پخش شود.

مرحله نهم

بعد از آن سالاد کلم بنفش را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و مغز گردوهای خرد شده تزئین کنید و همراه با وعده نهار یا شام و یا به تنهایی به عنوان یک پیش غذای مقوی و سالم برای افرادی که رژیم دارند، سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.