طرز تهیه سالاد کلم بنفش خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه گراتن گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه گراتن گوشت گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و فوقالعاده لذیذ است که با توجه به مواد آن طعمی مانند پیتزا دارد …
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان …
طرز تهیه هزاری ماهی خوشمزه جنوبی مرحله به مرحله
طرز تهیه هزاری ماهی هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
سالاد کلم بنفش یکی از انواع سالادهای خوش طعم و خوش رنگ است و این سالاد خوشمزه و شیک به عنوان پیش غذا برای پذیرایی بسیار مناسب است و به راحتی و خیلی سریع میتوانید آن را درست کنید و از این سالاد مقوی و پرخاصیت استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم بنفش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم بنفش | ½ یک بوته کوچک |
هویج کوچک | ۲ عدد |
شوید تازه | به مقدار لازم |
ذرت پخته | نصف پیمانه |
خیار شور خرد شده | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نعناع تازه | به مقدار دلخواه |
مواد لازم برای سس | |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم بنفش ابتدا برگهای رویی کلم بنفش را اگر خراب هستند از آن جدا کنید و به وسیله یک پوستکن کلم بنفش را نواری و باریک خرد کنید و سپس کلم بنفشها را تمیز بشورید و در آبکش بریزید و بگذارید کنار تا آب اضافی آنها خارج شود و خشک شوند.
مرحله دوم
سپس هویجها بشورید و پوست آنها را بگیرید و بعد با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، بعد یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس کلم بنفش خرد شده را در آن تفت دهید.
نکته: چون کلم دیر هضم است با مقداری روغن زیتون تفت داده میشود تا هضم آن آسانتر باشد.
مرحله سوم
هویجها را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری شوید تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید و کنار بگذارید، از نعناع هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله چهارم
برای درست کردن سس مخصوص، ماست و سس مایونز را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود بعد یک لیمو ترش تازه را بشورید و برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و آب لیمو کامل به خورد مواد برود و سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر فلفل آزاد و در مواد پخش شود، با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان میتوانید از کمی فلفل قرمز هم استفاده کنید.
مرحله ششم
سپس ترکیب کلم بنفش و هویج را که تفت داده اید به سس اضافه کنید و هم بزنید بعد شویدها را روی سس بریزد و با آن ترکیب کنید، حالا خیار شورها را نگینی ریز و خرد کنید و به مقدار لازم به مواد اضافه کنید تا کاملا با سس ترکیب شوند.
مرحله هفتم
بعد مقداری ذرت را در یک ظرف بریزید و روی آن آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذرتها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و نرم شوند یا از کنسرو ذرت استفاده کنید و ذرتها را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله هشتم
حالا سالاد و سس را با قاشق خوب هم بزنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کامل به خورد مواد سالاد رود و بعد از این مدت از یخچال در بیاورید و با قاشق هم بزنید تا اگر سس تهنشین شده دوباره در سالاد پخش شود.
مرحله نهم
بعد از آن سالاد کلم بنفش را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و مغز گردوهای خرد شده تزئین کنید و همراه با وعده نهار یا شام و یا به تنهایی به عنوان یک پیش غذای مقوی و سالم برای افرادی که رژیم دارند، سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a