طرز تهیه سالاد کلم

طرز تهیه سالاد کلم قرمز فرانسوی با کالباس با مرغ سفید با شوید با خیارشور قرمز رستورانی فست فودی

سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود. این سالاد خوشمزه را می‌توان با مواد متنوعی درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید و بنفش۳۰۰ گرم
هویج۱۰۰ گرم
پیازچه۲ ساقه
ماست۱۵۰ گرم
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد کلم

مرحله ۱: شستشو و آماده‌سازی کلم

برای طرز تهیه سالاد کلم رستورانی ابتدا برگ های کلم سفید و بنفش را از هم باز می کنیم، سپس به طور کامل می شوییم. در ادامه برگ های کلم را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.

مرحله ۲: خشک کردن و برش زدن کلم

اگر می خواهید زمان را ذخیره کنید، می توانید برگ های کلم را با استفاده از یک دستمال تمیز خشک کنید. در ادامه برگ های کلم را به صورت رشته ای باریک و به صورت یکدست و یک اندازه برش می زنیم.

مرحله ۳: افزودن هویج خرد شده

در این مرحله کلم های خرد شده را داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه هویج را پس از شستشو پوست می گیریم، سپس مانند برگ های کلم به صورت رشته های نازک خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله ۴: تهیه سس سالاد با ماست و مایونز

حالا برای تهیه سس سالاد، ماست را به همراه سس مایونز، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با استفاده از چنگال مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ۵: افزایش طعم سس

در صورتی که بخواهیم سس را کمی تند و تیزتر کنیم می توانیم از یک عدد سیر رنده شده یا یک تکه کوچک زنجبیل هم در آن استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد. پس از اینکه سس آماده شد آنرا به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله ۶: تغییر رنگ سس

اگر تمایل دارید سس شما رنگی به جز رنگ سفید داشته باشد، می توانید از رنگ دهنده های طبیعی استفاده کنید. مثلا برای طلایی شدن رنگ سس، از زعفران دم کرده و یا قرمز شدن رنگ سس، از پودر یا آب لبو استفاده کنید.

مرحله ۷: مخلوط کردن سالاد و تزئین با پیازچه

در این مرحله سالاد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد، سپس پیازچه را خرد می کنیم و روی سالاد را تزیین می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو کاملا خنک شود.

مرحله ۸: پیشنهاد برای کاهش کالری سالاد

نکته دیگر در مورد کالری این سالاد است، اگر تمایل دارید سالاد کلم را با کالری کمتری میل کنیدف می توانید به جای استفاده از سس مایونز از ماست کم چرب یا حتی سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

نکته: افزودن مواد اختیاری به سالاد

من در سالاد خودم از کمی کاهو پیچ هم استفاده کردم که طعم و بافت بسیار خوبی به سالاد داد. شما هم در صورت تمایل می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید تا بیشترین لذت را از سالاد کلم ببرید.

تجربه‌ی بیشتر با سالاد‌های خوشمزه

یکی از راحت‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین غذاها که همواره می‌توانیم از آن‌ها لذت ببریم، سالاد‌ها هستند. سالاد‌ها در هر کشوری دارای ویژگی‌ها و طعم‌های خاص خود هستند. اگر می‌خواهید سالاد‌های بیشتری را امتحان کنید، توصیه می‌کنیم آموزش‌های ✅ طرز تهیه سالاد اندونزی، ✅ طرز تهیه سالاد الویه و ✅ طرز تهیه سالاد ماکارونی را هم ببینید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.