طرز تهیه سالاد کلم

طرز تهیه سالاد کلم قرمز فرانسوی با کالباس با مرغ سفید با شوید با خیارشور قرمز رستورانی فست فودی

سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کلم سفید و بنفش۲۰۰ گرم
هویج۱۰۰ گرم
پیازچه۲ ساقه
ماست۱۵۰ گرم
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کلم

مرحله اول

برای تهیه سالاد کلم رستورانی ابتدا کلم ها را می شوییم، سپس به صورت رشته ای باریک و به صورت یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه هویج را پس از شستشو پوست میگیریم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج را هم به صورت رشته ای خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در صورتی که بخواهیم سس را کمی تند و تیزتر کنیم می توانیم از یک عدد سیر رنده شده یا یک تکه کوچک زنجبیل هم در ان استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد. پس از اینکه سس اماده شد انرا به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سالاد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد، سپس پیازچه را خرد می کنیم و روی سالاد را تزیین می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو کاملا خنک شود.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.