طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان لواش خانگی خوشمزه مثل نانوایی در منزل
طرز تهیه نان لواش نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان مردم خاورمیانه است و با …
طرز تهیه اشکنه خوشمزه و سنتی با سیب زمینی و شنبلیله
طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع کهن خوراک های ایرانی است که در جای جای ایران به شکل های مختلفی تهیه می …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی
سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که دارای دستورهای بسیار متنوعی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم بروکلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل گلم کوچک | ۱ عدد |
کلم بروکلی | ۱ عدد |
انار | ۲ عدد |
مغز گردو | ۱ پیمانه |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ پیمانه |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم بروکلی خوشمزه ابتدای کار گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه کلم بروکلی را همانند گل کلم به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم و مقداری نمک درون آن می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد قابلمه از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
در این مرحله کلم بروکلی را می شوییم، سپس درون آب جوش به مدت ۲۰ ثانیه قرار می دهیم تا کاملا تمیز شود، سپس از آب جوش خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
مرحله چهارم
حالا پوست گردو را جدا می کنیم، سپس مغز آن را به کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه انار را می شوییم و از وسط به ۲ قسمت تقسیم می کنیم، سپس با قاشق پشت انار می کوبیم تا دانه های آن خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله کلم بروکلی را به همراه گل کلم درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس گردو و دانه های انار به آن ها اضافه می کنیم. در ادامه ماست را به همراه سس مایونز درون یک کاسه جداگانه می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم.
محله ششم
حالا آب لیمو ترش را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط سس اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مخلوط سس را به سالاد کلم بروکلی اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و رو می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت زمانی که سس به خورد مواد رفت، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را یخچال خارج کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mina