طرز تهیه کوفته سیب زمینی به روش ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه موجور کدو سبز ساده ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه موجور کدو سبز موجور کدو سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی …
طرز تهیه سالاد کلم سفید مخصوص با کشمش مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد کلم سفید سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار رستورانی است که با مواد متنوعی درست می …
طرز تهیه باگت شکم پر خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه باگت شکم پر باگت شکم پر نوعی غذای خوشمزه با طعمی بینظیر است که خیلی راحت و سریع آماده میشود این …
طرز تهیه کوفته سیب زمینی
کوفته سیب زمینی یک غذای خوشمزه و سالم و مقوی است که با کمترین مواد در دسترس و خیلی سریع درست میشود، این غذای ساده در بین افراد مختلف بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب فلفل | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل قرمز پرک شده | نصف قاشق چایخوری |
زیره | نصف قاشق مربا خوری |
سیر | ۲ حبه |
جعفری ریز خرد شده | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
آویشن، فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کوفته سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را در یک ظرف با مقداری آب روی حرارت متوسط به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا آبپز شوند و بعد پوست آنها را بگیرید و بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شوند.
مرحله دوم
بعد از آن سیب زمینیها را که به دمای محیط رسیدهاند با رنده ریز رنده کنید و یا با گوشتکوب دستی یا برقی بکوبید تا کاملا له شوند و بافت آنها یکدست و صاف شود.
مرحله سوم
بعد از آن یک پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و سپس پیاز را به سیب زمینیها اضافه کنید و با هم کمی ورز دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس یک تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت ترکیب یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم
بعد با سلیقه و ذائقه خودتان به مقدار دلخواه مقداری جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن برود، بعد ریز خرد کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
سپس سیرها را با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا عطر و طعم سیر با همه مواد ترکیب شود، بعد رب فلفل قرمز را بریزید و هم بزنید.
مرحله هفتم
بعد از آن به مقدار لازم نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز، آویشن را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویهها کاملا در مواد پخش شود و به خورد مخلوط رود.
مرحله هشتم
سپس پودر سوخاری را به مواد اضافه کنید، دقت کنید که پودر سوخاری شور نباشد یا اگر شور است مقدار کمتری بریزید تا طعم غذا شور نشود، بعد خوب با همه مواد ترکیب کنید.
مرحله نهم
در این مرحله مخلوط مواد را با دست خوب با هم ورز دهید تا کاملا به خورد هم روند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود و بگذارید تا چند دقیقه بماند و استراحت کند.
مرحله دهم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، مقدار روغن لازم نیست به قدری زیاد باشد که مواد کوفته در آن غوطهور شوند.
مرحله یازدهم
بعد مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید و پهن کنید و در روغن سرخ کنید، وقتی یک طرف طلایی شد، کوفته را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
نکته: می توانید درون کوفته های از پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ تفت داده شده استفاده کنید.
نکته: اگر میخواهید که مواد کوفته به دستتان نچسبد، قبل از فرم دادن دستتان را با روغن مایع چرب کنید.
مرحله دوازدهم
وقتی کوفته سیب زمینی خوب پخته و سرخ شد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و با چند برگ نعناع و شوید و جعفری تزئین کنید. در آخر کوفته سیب زمینی را همراه با نان تازه یا پلو زعفرانی و ماست و انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- aysens.kitchen