طرز تهیه چیپس سرکه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیپس سرکه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیپس سرکه ای چیپس سرکه ای یکی از انواع چیپس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی است که با روش …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه حلوا خرمایی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا خرمایی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا خرمایی حلوا خرمایی یکی از انواع حلوای های خوشمزه و مقوی است که به روش های مختلف درست می شود، …

طرز تهیه کوفته بلغور

طرز تهیه کوفته بلغور به خانه برمیگردیم طرز تهیه کوفته شهرکردی کوفته بلغور با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کوفته ملایری طرز تهیه کوفته خشخاشی طرز تهیه کوفته حبوبات طرز تهیه کوفته گندمی کوفته بلغور اراکی

کوفته بلغور از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته بلغور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
بلغور گندم۱ فنجان
پیاز۱ عدد بزرگ
تخم مرغ۲ عدد
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته بلغور

مرحله اول

برای تهیه کوفته بلغور خوشمزه در ابتدای کار بلغور را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و درب کاسه را می پوشانیم تا بلغورها نرم شوند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه با فشار دست آب اضافی بلغور را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله بلغور خیس خورده را به همراه گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده و مقداری پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم.

مرحله سوم

آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم، سپس پیاز رنده شده را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود. در ادامه یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و مواد را در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

تخم مرغ باقیمانده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد با دست نمدار بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم، سپس با کف دست آنرا کمی فشار می دهیم و درون کاسه حاوی تخم مرغ می غلطانیم. در ادامه کوفته ها را روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم.

مرحله ششم

تمام کوفته ها را به همین صورت آماده می کنیم. پس از اینکه یک سمت کوفته ها به طور کامل سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت کوفته ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.