طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ساطری پلو غذای خوشمزه خراسانی با گوشت و کشمش
طرز تهیه ساطری پلو ساطری پلو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به استان خراسان …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که دارای دستورهای بسیار متنوعی …
طرز تهیه لپه پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه لپه پلو لپه پلو از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک قیمه پلوی ساده تر و فوری …
طرز تهیه کتلت مرغ
کتلت مرغ، یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم میتوانید از آن استفاده کنید، این غذای لذیذ و خوش طعم خیلی راحت و سریع درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیبزمینی بزرگ | ۱ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل دلمه | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
آویشن، پاپریکا، پودر سیر | به مقدار دلخواه |
زعفران | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ مجلسی ابتدا سیبزمینی و پیاز را پوست بگیرید و تمیز بشورید و در یک ظرف با رنده ریز، رنده کنید، بعد با هم خوب مخلوط کنید و آب اضافی آنها را با توری کامل بگیرید.
مرحله دوم
بعد مرغ را در غذا ساز بریزید و چند برش فلفل دلمه را به دلخواه اضافه کنید و با هم خوب میکس کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و طعم وعطر فلفل دلمه به خورد مرغ رود.
مرحله سوم
اگر از غذاساز استفاده نمیکنید، گوشت مرغ را با چرخ گوشت، کامل چرخ کنید و فلفل دلمه را هم با رنده ریز رنده کنید و در یک ظرف با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا به خورد هم روند.
مرحله چهارم
حالا در یک ظرف نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر و زعفران را هم به مرغ میکس شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویهها آزاد شود و به خورد مرغ رود.
مرحله پنجم
سپس پیاز و سیبزمینی رنده شده را به مواد اضافه کنید و زرده تخممرغ و آرد سوخاری هم روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دست مقداری ورز دهید.
نکته: میتوانید به مدت چند ثانیه همه مواد را در میکسر با هم میکس کنید.
مرحله ششم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست فرم دهید و تخت کنید و بعد در تابه سرخ کنید.
نکته: میتوانید از قالبهای آماده با هر فرم و اندازهای که میخواهید استفاده کنید.
مرحله هفتم
زمانی که یک طرف کتلت خوب سرخ و طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد حرارت را کم کنید و ۱ تا ۲ دقیقه اجازه دهید تا کتلتها مغز پخت شوند.
مرحله هشتم
بعد از آن کتلتها را در ظرف مناسب بچینید و سپس چند گوجه را برش دهید و در اطراف ظرف قرار دهید و با چند برگ نعناع و شوید و جعفری، تزئین کنید. در آخر کتلت مرغ را به همراه نان تازه یا پلو زعفرانی و ته دیگ و سبزی خوردن، زیتون تازه و انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- helen_food