طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی یکی زا انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۶ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
آرد سوخاری | حدود ۱ لیوان |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
بسته به کم یا زیاد بودن حرارت زیر قابلمه، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای پخت سیب زمینی زمان لازم است. پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد، گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و سیر را رنده کرده و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ۱ عدد تخم مرغ به کاسه افزوده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد سوخاری را کم کم به خورد مایه کتلت می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه تخم مرغ های باقیمانده را درون یک کاسه می ریزیم و با چنگال هم می زنیم، سپس جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل داده، سپس با کف دست تخت می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله کتلت را درون تخم مرغ می غلطانیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. توجه داشته باشید که احتمال باز شدن این کتلت خیلی زیاد است، به همین دلیل آنرا با یک لایه تخم مرغ کاور می کنیم تا باز نشود.
مرحله هشتم
پس از اینکه یک سمت کتلت به خوبی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین صورت تمام مایه کتلت را شکل می دهیم و درون تخم مرغ می غلطانیم، سپس درون روغن داغ سرخ می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله پس از اینکه کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت کتلت ها را به همراه نان سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- چراغ خواب اتاق کودک؛ ۱۵ مدل با طرح حیوانات کارتونی بامزه و دوستداشتنی
- انگشتر طلا خاص؛ ۱۵ عکس لاکچری از طراحیهای خاص و منحصربهفرد
- استایل ترند با رنگ نارنجی؛ چطور با این رنگ انرژیبخش خاصتر دیده بشیم؟
- مانتو طرحدار به سبک مدرن؛ ۱۵ مدل امروزی که خیلی خاص و خوشتیپن
- شومیز شلوار زنانه طرح دار شیک؛ ۱۵ مدل خاص برای مهمونیهای لاکچری و بهروز
- النگو طلا جذاب؛ ۱۵ مدل برای خانمهایی که دنبال خاص بودن هستن
- منبع :
- fatmayzr_