طرز تهیه کتلت بادمجان

طرز تهیه کتلت بادمجان ترکیه ای طرز تهیه کتلت بادمجان با سیب زمینی طرز تهیه کتلت بادمجان تصویری طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت طرز تهیه کتلت بادمجان ساده طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی

کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با گوشت یا بدون گوشت درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
بادمجان۲ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ تا ۲ عدد
سیر۲ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کتلت بادمجان ساده در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را کاملا جدا می کنیم، سپس به صورت ریز رنده کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا مقداری نمک روی بادمجان می پاشیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم بادمجان به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا تلخی احتمالی آن از بین برود. پس از گذشت این زمان بادمجان را درون صافی ریخته و با قاشق به خوبی فشار می دهیم تا زهر و تلخی آن خارج شود.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سیر رنده شده را به همراه جعفری، شوید خرد شده و تخم مرغ به کاسه می افزاییم و به خوبی ورز می دهیم.

مرحله چهارم

در ادامه بادمجان را به کاسه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم تا روغن به خوبی گرم شود حالا مقداری از مواد کتلت برمیداریم

مرحله پنجم

در ادامه کتلت ها را به صورت دلخواه فرم داده و درون تابع می چینیم سپس دو طرفش آن را کاملاً سرخ کرده و درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم در نهایت کتلت ها را به همراه کته زعفرانی سر به می کنی نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.