طرز تهیه کتلت بادمجان خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو خورش سیب و آلبالو یکی از خوشمزهترین خورشتهای اصیل و سنتی ایران و به خصوص سمنان است …
طرز تهیه نان بریوش سیب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان بریوش سیب نان بریوش سیب یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی و مواد متنوعی …
طرز تهیه کتلت بادمجان
کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با گوشت یا بدون گوشت درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
بادمجان | ۲ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ تا ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کتلت بادمجان ساده در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را کاملا جدا می کنیم، سپس به صورت ریز رنده کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا مقداری نمک روی بادمجان می پاشیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم بادمجان به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا تلخی احتمالی آن از بین برود. پس از گذشت این زمان بادمجان را درون صافی ریخته و با قاشق به خوبی فشار می دهیم تا زهر و تلخی آن خارج شود.
مرحله سوم
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سیر رنده شده را به همراه جعفری، شوید خرد شده و تخم مرغ به کاسه می افزاییم و به خوبی ورز می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه بادمجان را به کاسه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم تا روغن به خوبی گرم شود حالا مقداری از مواد کتلت برمیداریم
مرحله پنجم
در ادامه کتلت ها را به صورت دلخواه فرم داده و درون تابع می چینیم سپس دو طرفش آن را کاملاً سرخ کرده و درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم در نهایت کتلت ها را به همراه کته زعفرانی سر به می کنی نوش جان
- منبع :
- ashpazi.irani.badr