طرز تهیه کباب کوبیده ارزان و اقتصادی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب کوبیده ارزان و اقتصادی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب کوبیده ارزان کباب کوبیده ارزان یکی از انواع دستورهای این کباب خوشمزه است که می توانیم آنرا به صورت اقتصادی …

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور چوب شور از خوراکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت مرغ

قورمه سبزی با مرغ و لوبیا چیتی طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ مجلسی فیلم قورمه سبزی با مرغ طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ و رب انار طرز تهیه قورمه سبزی با ران مرغ طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ و سبزی خشک

قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که بسیار پرطرفدار و عطر و طعم آن بی نظیر و فوق‌العاده است، برای آشنایی با آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت مرغ در ادامه با سایت نکته‌چی در ارتباط باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
سبزی قرمه سبزی۴۰۰ گرم
لوبیا چیتی۱ لیوان
پیاز متوسط۳ عدد
سیر۲ حبه
لیمو عمانی۴ عدد
آبغوره۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم
ادویه قرمه سبزی و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت مرغ

مرحله اول

برای تهیه قورمه سبزی با مرغ ابتدا لوبیا‌ها را از شب قبل با آب خیس کنید، اگر آب را چند بار عوض کنید بهتر است، می‌توانید یک خیار را از وسط نصف کنید و داخل ظرف لوبیا قرار دهید تا نفخ آن کاملا گرفته شود بعد از آن لوبیاها را آب‌پز کنید.

مرحله دوم

حالا سینه مرغ را به شکل مکعب برش دهید و در قابلمه قرار دهید، روی ان آب بگیرید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید، بعد از این‌که چند قل زد در آبکش بریزید و خوب با آب سرد بشورید و کنار بگذارید.

نکته: قرمه سبزی معمولا با گوشت گوسفند تهیه می‌شود، اما این روش پخت و استفاده از گوشت مرغ برای کسانی که رژیم‌های غذایی مختلف دارند و نمی‌توانند گوشت قرمز مصرف کنند، مناسب است.

مرحله سوم

در این مرحله داخل قابلمه مناسب روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس سبزی‌های خرد شده را داخل ظرف ریخته و به خوبی سرخ کنید، تا رنگ سبزی‌ها کمی تیره‌تر شود، البته نباید خیلی هم سرخ کنید که سبزی بوی سوختگی بگیرد.

نکته: سبزی قرمه سبزی، شامل تره، گیشنیز، جعفری و اسفناج است که البته با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید مقداری شوید، شنبلیله و یا کرفس هم به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیاز و سیر را تفت دهید، بعد از این‌که پیازها طلایی رنگ شد، زردچوبه را اضافه کنید تا پیاز و سیر خوشرنگ شوند.

مرحله پنجم

سپس فلفل سیاه را داخل مواد پیاز بریزید و کمی تفت دهید، حالا مرغ‌های آب ‌پز شده را هم اضافه کنید و با همه مواد تفت دهید، مراقب باشید که پیاز و سیر نسوزند چون طعم و عطر مواد نامطبوع می‌شود.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط مواد را در قابلمه سبزی سرخ شده بریزید و لوبیا آب‌پز را هم به آن اضافه کنید و به همراه ۶ لیوان آب گرم و نمک و لیمو عمانی روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا جا بیفتد.

نکته: لیمو عمانی‌ها را از قبل به وسیله چاقو سوراخ کنید و برای یک ساعت در آب گرم قرار دهید تا خوب خیس بخورند.

مرحله هفتم

بعد از این‌که قرمه‌سبزی خوب پخته شد در انتها مقداری شنبلیله و ادویه قرمه سبزی را اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش بزند و ادویه کاملا با خورشت ترکیب شود سپس آبغوره را هم اضافه کنید و کمی به هم بزنید.

مرحله هشتم

در آخر بعد از این که خورشت کاملا جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس خورش را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با پلو میل کنید. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.