طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کرفس سالاد کرفس یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مخصوص بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه شامی لوبیا چشم بلبلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لوبیا چشم بلبلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لوبیا چشم بلبلی شامی لوبیا چشم بلبلی یکی از انواع شامی‌های خوشمزه و متفاوت است که به جای گوشت از …

طرز تهیه کباب مشتی

مشتی کباب شمال کباب مشتی اصفهان کباب مشتی با هویج طرز تهیه کباب زردک اصفهانی طرز تهیه کباب اصفهانی

کباب مشتی یکی از انواع غذاهای قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اصفهان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مشتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
زردک یا هویج۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سرکه قرمز۳ قاشق غذاخوری
شیره خرما۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب مشتی

مرحله اول

برای تهیه کباب مشتی خوشمزه در ابتدای کار زردک ها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس پیاز را پوست می گیریم و ماننده زردک رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی زردک و پیاز را به طور کامل می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه زردک و پیاز رنده شده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد چسبناک شود.

مرحله سوم

پس از اینکه بافت مواد منسجم شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و آنرا به صورت بیضی شکل داده و درون روغن داغ می اندازیم.

مرحله پنجم

تمام مایه کباب را به همین صورت شکل داده و درون روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام کباب ها را سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج کرده و درون یک قابلمه کوچک و جمع و جور کنار هم می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله شیره و سرکه را به همراه نصف فنجان آب جوش ترکیب کرده و روی کباب ها می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا ترکیب سرکه و شیره شروع به جوشیدن کند و به خورد کباب ها برود.

مرحله هفتم

پس از اینکه شیره و سرکه غلیظ شدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانیم مقداری سیب زمینی هم برای کنار غذا سرخ کنیم. در نهایت غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.