طرز تهیه شامی لپه خوشمزه به روش شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لپه خوشمزه به روش شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی لپه شامی لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان های شمالی کشورمان است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی فسنجان با گوشت قلقلی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و شیک است که برای پذیرایی و مهمانی‌ها …

طرز تهیه آش شلغم

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی طرز تهیه آش شلغم رزا منتظمی طرز تهیه آش شلغم با برنج طرز تهیه آش شلغم شیرازی طرز تهیه آش شلغم با گوشت چرخ کرده طرز تهیه آش شلغم قزوینی آش شلغم تبریزی طرز تهیه آش شلغم با ماش

آش شلغم یکی از انواع آش های خوشمزه و ساده است که برای غذای بیمار بسیار مناسب و مقوی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شلغم در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
عدس۲ پیمانه
برنج۱ پیمانه
سبزی آش۱ کیلوگرم
شلغم۱ کیلوگرم
استاک قلم یا مرغ۲ لیتر
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه آش شلغم

مرحله اول

برای تهیه آش شلغم خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و درون یک کاسه مناسب به همراه مقداری آب و ۲ قاشق مرباخوری نمک به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری روغن مایع به همراه پیاز به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. حالا مقداری زردچوبه به همراه فلفل سیاه به قابلمه افزوده و به مدت ۱ دقیقه در حد سرخ شدن آنها را تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به قابلمه افزوده و به خوبی تفت می دهیم تا زمانی که تغییر رنگ بدهد. در ادامه عدس را به خوبی شسته و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت ۲ دقیقه با باقی مواد درون قابلمه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله استاک قلم را به همراه ۳ لیوان آب به قابلمه افزوده و اجازه می دهیم روی حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه عدس نیم پز شود. در ادامه شلغم ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید زمانی که شلغم پخته شود، کمی از حجم آن کاسته می شود، بهتر است کمی درشت تر خرد کنید. در ادامه سبزی آش را که شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره است را شسته و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله ششم

حالا سبزی آش را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس برنج را آبکشی کرده و به قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان شلغم را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم شلغم ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. پس از اینکه شلغم ها پخته و نرم شدند، سبزی آش را به قابلمه افزوده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش به خوبی جا بیفتد.

مرحله هشتم

پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم، سپس آش شلغم را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به دلخواه با ماست و مغز گردو تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.